Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 3 May 2018, 10:49   #1
snakepit
 
snakepit's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 December 2006
Berichten: 164
Standaard rechtermuisknop kopieeren plakken slaat uit

Beste,

Ik heb al enige tijd last van het volgende probleem.
Als ik in Windows 10 een map open en selecteer een aantal bestanden of 1 bestand, wil ik deze met mijn rechtermuisknop kopieeeren en plakken in een ander bestemmingsplek.
Als ik dit doe dan slaat de map af en sluit alles zich af en zie weer het hoofdmenu van windows. Ik vind zeer irritant.
Wie weet hoe ik dit kan verhelpen?
snakepit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 May 2018, 10:56   #2
snakepit
 
snakepit's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 December 2006
Berichten: 164
Standaard

PS: dit gaat er namelijk om als ik in ''MIJN DOCUMENTEN'' zit
snakepit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2018, 17:48   #3
snakepit
 
snakepit's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 December 2006
Berichten: 164
Standaard

Is er niemand met een oplossing of idee?

Dit gebeurt alleen bij mijn documenten.

Voorbeeld: ik heb een bestand.doc staan. Als ik op de rechtermuisknop klik, (omdat ik de bestand wil kopieeren of wijzigen of iets anders) dan slaat deze meteen uit. Mijn documenten map overzicht wordt automatisch afgesloten en dan zie ik mijn Windows menu.
Ik vind dit erg raar, ik heb een vrij nieuwe laptop en draait op windows 10.
snakepit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2018, 22:58   #4
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.875
Standaard

Ik had je bericht nooit gezien....

Idee:

http://www.nirsoft.net/utils/shell_menu_view.html

Dit is een klein programma wat je de keus geeft om de ingangen in een context-menu (het rechtsklik menu) van items in de Verkenner aan- of uit te schakelen. Door dit één voor één te doen bij de niet-Microsoft dingen kan je testen of de aanwezigheid van een item (lees: het programma wat het geïnstalleerd heeft) dit gedrag veroorzaakt.
Heb je de schuldige kunnen uitschakelen, schakel het dan weer in, en daarna zou je het programma kunnen verwijderen, of een nieuwe versie zien te vinden.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:50.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.