Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Games

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 15 September 2010, 20:32   #1
anoniem42599
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard need for speed most wanted fout

hallo iedereen,
ik heb een paar jaar geleden need for speed most wanted gekocht.
ik heb hem geïnstalleerd maar het blijkt dat sommige dingen het niet doen.
als ik bijv. in de challenge mode de 2e challenge start sluit het spel af.
wat moet ik doen?
  Met citaat antwoorden
Oud 15 September 2010, 21:45   #2
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Welke windows versie heb je?
  Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2010, 08:48   #3
anoniem39893
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je alle patches, drivers ect. geïnstalleerd?
  Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2010, 13:03   #4
anoniem42599
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik heb windows xp professional sp3
en ik heb wel de drivers van mijn videochip en geluid
  Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2010, 16:16   #5
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

heb je dual core of quad core?
of single core?
  Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2010, 17:30   #6
anoniem42599
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

weet ik niet ik denk single core
ik heb wel slome computer misschien dat hij daar toch te slap voor is
  Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2010, 21:51   #7
anoniem39893
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DennisD Bekijk bericht
heb je dual core of quad core?
of single core?
Wat maakt dat nou uit? Most Wanted is geen zware game. Zeker als het een paar jaar geleden goed draaide, dan moet dat nu ook kunnen.
  Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2010, 21:56   #8
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Klopt,
maar oudere games kunnen vaak niet met dual core overweg , en chrashen dan.
  Met citaat antwoorden
Oud 17 September 2010, 14:29   #9
anoniem39893
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee hoor, ze crashen niet. Ze gebruiken gewoon maar één core, ipv twee. Als alle singlethreaded software zou crashen op multicore pc's, dan zouden nog maar bar weinig programma's werken op een normale pc.
  Met citaat antwoorden
Oud 17 September 2010, 15:13   #10
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

bij undercover is het zo dat ik met als ik het programma maar aan 1 core koppel het véél sneller loopt ( en niet chrasht ) dan als ik ze bijde instel.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:12.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.