Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Games

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 14 September 2010, 09:05   #1
anoniem43079
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard pc goed genoeg voor gta vier?

Hallo allemaal,

Ik wil op mijn pc graag gta 4 zetten maar ik weet niet of dit verstandig is qua hardware.

Mijn specs zijn:
amd phenom ii x4 965 (3400 MHz )
4 gig geheugen
500 gig harde schijf
asus m4n78 pro moederbord
cpu logical processors:4 physical processors 1
videokaart: nvidia geforce gta 250

ik weet niet of jullie meer info nodig hebben,

alvast bedankt

Jelle

Laatst gewijzigd door jelleboi : 22 October 2010 om 08:01
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 09:16   #2
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Grafische Kaart mischien daar draait het bij Games toch om, heb je onboard grafisch dan word het wel crappy.
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 09:18   #3
anoniem43079
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online Bekijk bericht
Grafische Kaart mischien daar draait het bij Games toch om, heb je onboard grafisch dan word het wel crappy.
o srry die was ik vergeten erbij te zetten, de grafische kaart, volgens mij een best goede is: ATI Radeon HD 4850


is deze geschikt?
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 09:27   #4
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ati 5770 en Ati 5850 daar word veel over gesproken.

http://tweakers.net/pricewatch/cat/635/ati.html

niet echt goedkoop

dan komt ook de voedingcapaciteit aan de orde.

of kijk hier


http://tweakers.net/pricewatch/cat/517/nvidia.html
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 09:36   #5
anoniem43079
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online Bekijk bericht
Ati 5770 en Ati 5850 daar word veel over gesproken.

http://tweakers.net/pricewatch/cat/635/ati.html

niet echt goedkoop

dan komt ook de voedingcapaciteit aan de orde.

of kijk hier


http://tweakers.net/pricewatch/cat/517/nvidia.html

het is eigenlijk niet de bedoeling om er nieuwe hardware bij te kopen, is mijn computer, in zijn huidige staat krachtig genoeg om gta vier te draaien?
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 11:04   #6
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb het gewoon goed draaien op een amd Athlon 64x2 7750+ 2.7 Ghz met een ATI Radeon HD4670 ( 512MB)
met 2 gb geheugen

bij jou moet het gewoon kunnnen , alleen ik weet niet op het spel je de maximale settings toestaat ( ivm je videokaart ) bij mij doet hij dat ook niet :P
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 12:15   #7
anoniem26536
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard "Can you run it?"

Wat zegt dit programma ? http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Oh ja ! Hoe is het afgelopen met die USB micro SD card reader ?
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 13:16   #8
anoniem43079
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ricky1 Bekijk bericht
Wat zegt dit programma ? http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Oh ja ! Hoe is het afgelopen met die USB micro SD card reader ?

Hey,

Ja gaat erg goed, ik ben naar de plaatselijke computerwinkel, hecosys gegaan en heb daar een cardreader van 8 euro gekocht, kan hem in de usb poort doen, kaart+adapter erin en hij doet het.
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 14:52   #9
anoniem26536
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Off topic

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jelleboi Bekijk bericht
Hey,

Ja gaat erg goed, ik ben naar de plaatselijke computerwinkel, hecosys gegaan en heb daar een cardreader van 8 euro gekocht, kan hem in de usb poort doen, kaart+adapter erin en hij doet het.
Misschien kun je dit ook even vermelden in de oorspronkelijke topic ; dan hebben anderen er ook iets aan.
  Met citaat antwoorden
Oud 15 September 2010, 13:03   #10
anoniem43079
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ricky1 Bekijk bericht
Misschien kun je dit ook even vermelden in de oorspronkelijke topic ; dan hebben anderen er ook iets aan.


Ja, dat zal ik dadelijk even doen, maar word de pc daar niet erg traag van?, gta san andreas loopt op de hoogste eisen volledig en zonder problemen maar gta 4 is veel zwaarder voor mijn denk ik, heeft dat invloed?


mvg jele
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:31.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.