Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 8 May 2016, 23:11   #1
Daysan
 
Geregistreerd: 6 May 2010
Berichten: 149
Standaard bij openen programma moet ik steeds toestaan

Hoy
mijn vriendin heeft een upgrade gedaan naar windows 10, zij had voorheen windows 7.

nu heeft zij het volgende probleem, zij/wij werken met psp[paintchp pro en met poser programma,s.
steeds als zij die wilt openen om mee te werken, dan moets zij toestaan,
wie van jullie zou hier iets op weten?
dit is wat ze mij vertelde, zie hieronder:

Als ik op toestaan klik dan opent het programma gewoon.
Ik kan ook geen selecties van een les opslaan vanuit winrar.
Ik zet ze eerst in een map en dan kopieer ik ze en plak ze dan in de map selecties van PSP 13 en ook dan krijg ik de vraag om het toe te staan.
Alles werk maar met een omweg.
Dus ik wil echt van dat accountbeheer af.

ik hoop dat iemand haar kan helpen.
zelf krijg ik volgende week een nieuwe pc met windows 10 erop, en werk ook met deze programma.s.
misschien dat ik dat ook krijg, en kan haar misschien helpen als jullie dit weten.
Alvast bedankt
groetjes Elly.
Daysan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2016, 08:18   #2
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.343
Standaard

Ben niet bekend met het werken met accounts op een pc, maar zie wel die term zijn.
Mogelijk dat het account beperkte rechten heeft, waardoor de vraagstelling steeds naar voren komt.
Is er een administrator account waarmee aangemeld kan worden?
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2016, 08:57   #3
JohnL
 
JohnL's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 March 2005
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 4.444
Standaard

Vreemd – Ik draai zelf PSPX2, die nog ouder is, maar die heeft nergens last van. Je zou eens kunnen kijken of het programma ingesteld is om altijd als administrator te moeten werken – rechtsklikken op de snelkoppeling en de eigenschappen even doorkijken. Als dat namelijk zo is, dan zal hij inderdaad altijd om toestemming vragen, ook al is het helemaal niet nodig.

UAC uitschakelen is mogelijk, maar sterk af te raden. Daarmee zet je namelijk niet alleen de melding voor die admin-rechten uit, maar zet je ook de deur open voor allerlei malware die dan ook die toestemming niet meer nodig heeft. Het is altijd beter om het probleem op te lossen, en niet om de waarschuwing voor het probleem uit te schakelen.
__________________
Belangrijkste regel bij het bouwen van een PC: "Met een hamer past alles!"
JohnL is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2016, 09:22   #4
Daysan
 
Geregistreerd: 6 May 2010
Berichten: 149
Standaard

maar voorheen bij windows 7 had zij dit niet,hoezo nu wel?
en het is niet alleen bij psp maar ook bij poser en andere progjes die zij heeft.
gr Elly
Daysan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2016, 12:34   #5
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.233
Standaard

Zelf een beetje in te stellen, en dat zal ze bij Windows 7 ook ooit eens gedaan hebben ?

http://windows.microsoft.com/nl-nl/w...#1TC=windows-7
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 May 2016, 23:05   #6
Daysan
 
Geregistreerd: 6 May 2010
Berichten: 149
Standaard

Dank je wel allemaal
Sorry voor mijn late reactie.
maar het is haar gelukt
met instellingen veranderen zoals Erik liet zien
dank je wel hiervoor.
gr elly
Daysan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2016, 07:16   #7
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.124
Standaard

Waarbij hopelijk niet voor de laatste optie is gekozen...
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2016, 11:10   #8
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.233
Standaard

Tja, ik heb het ook nog steeds op 'irritant' staan (altijd waarschuwen).
Niet zo leuk, wel iets veiliger.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2016, 13:41   #9
Daysan
 
Geregistreerd: 6 May 2010
Berichten: 149
Standaard

vind ik ook veiliger hoor, ik heb net mijn nieuwe pc binnen, en ga daar nu alles op installeren.
was nog ef de mail aan het nakijken op de oude pc, en dan gaat hij offline.
dan ga ik op de nieuwe alles zetten.
dus ben ook wel even bezig.
doeeeeeeeeeeeeegggg
gr Elly tot op de nieuwe pc.
Daysan is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:00.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.