Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Internet Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 11 May 2017, 19:35   #1
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Blanke favorieten in Firefox tijdens scrollen

Sinds een tijd lang heb ik een probleem wat onderhand wel begint te irriteren.

Als ik de favorieten in Firefox open krijg ik gewoon een lijst te zien.
Die is lang, ga ik dan naar beneden om naar favo's een stuk lager in de lijst te scrollen krijg ik een tijd lang een blanco beeld erin, zodat ik niet kan zien of ik nu bij de G zit of ondertussen al bij de R ben aanbeland.
Totdat ik stop met scrollen, even wacht en dan komen ze weer allemaal tevoorschijn.

Hier is een screenshot zoals het te zien is tijdens het scrollen:


image host

Dat heel erg lichte "ircd stuff" wat je nog kunt waarnemen komt ook pas tevoorschijn als je net stopt met scrollen en alleen op de plek waar je dan je cursor houdt. Heel irritant dus.

Iemand een idee waar dit aan kan liggen of nog liever, hoe dit op te lossen is zodat tijdens het scrollen de favorieten en favo mappen zichtbaar blijven?

Laatst gewijzigd door BlackTiger : 11 May 2017 om 19:37
  Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2017, 21:31   #2
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

'Bladwijzers' bedoel je toch ?
Ik zie dat bij mij niet.

Wat gebeurt er als je de eerste letter van de map typt ?

Nogal voor de hand liggend, maar al geprobeerd met uitgeschakelde add-ons ?

'Opties - Geavanceerd - Algemeen', even proberen zonder hardware versnelling.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 11 May 2017 om 21:34
  Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2017, 21:40   #3
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
'Bladwijzers' bedoel je toch ?
Zo wordt 't in Firefox genoemd maar Bladwijzers en Favorieten en Bookmarks is allemaal hetzelfde.
Ik zie het zo ook niet alleen maar bij het scrollen, echt vaag.

Als ik in de lijst sta en dan de eerste letter van de map typ gebeurt er net niks.

Ligt inderdaad voor de hand maar ik weet niet meer zeker of ik het met uitgeschakelde addons al geprobeerd heb, ga ik even doen, ook zonder hardwareversnelling en dan laat ik het even weten.
  Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2017, 21:50   #4
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BlackTiger Bekijk bericht
... ik weet niet meer zeker of ik het met uitgeschakelde addons al geprobeerd heb, ga ik even doen,
Zit met één klik onder het menu 'Help'.

Als ik de de eerste letter type dan wordt de eerste met die letter wel gekozen, maar de selectiekleur verschilt heel weinig van de menukleur, dus goed kijken.
  Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2017, 21:59   #5
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

WOEAARGH!! Die waar ik het juist niet van gedacht had.
Het blijkt de ippies addon te zijn. Dju.. ik dacht echt dat ik het getest had met de addons uit.

Net ook toen ik ze allemaal weer aangeschakeld had deed het probleem zich ook niet voor. Totdat ik de browser herstartte. Dus weer uit zetten en stuk voor stuk weer aan en meteen daarna browser herstarten, volgende aan, browser herstarten.
En ja hoor.. boosdoener gevonden.

Thanks!
  Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2017, 23:01   #6
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Zo mag ik ze graag (gedaan)
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:59.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.