Ga terug   Computer Idee Forum > Multimedia > Multimedia Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 September 2013, 12:50   #1
anoniem56074
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Geen geluid, of wel???

Beste lezer,

Ik heb het volgende probleem:

Ik heb een tweetal gebrande dvd's van mijn opleider gekregen, met zijn eigen materiaal.
De ene dvd geeft op de computer wel gewoon geluid via de boxjes en de andere niet. Degene die het niet over de boxjes doet, doet het wel over de oordopjes???
Dit gebeurt zowel via Mediaplayer als ook met Nero.

Heeft iemand een idee, of is er nog meer info nodig?

Ik hoor graag.

Groet,

Kidaatje.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2013, 13:55   #2
anoniem56074
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Of je stopt het stekkertje goed in de box.
Het viel mij op dat het linker boxje geen geluid produceerde. Het stekkertje was iets uit de hoofdbox getrokken, waardoor alleen de rechter het nog deed. En laat de dvd nu net mono zijn opgenomen.....

Maar goed, hij doet het.

Iedereen die de moeite heeft genomen om mijn verhaal te lezen, heel erg bedankt. Ik hoop niet dat ik jullie al te veel hoofdbrekens heb bezorgt.

Met vriendelijke groet,

Kidaatje.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2013, 17:06   #3
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Soms lossen de problemen zich hier op, door ze alleen even neer te zetten.

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:48.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.