Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 23 December 2007, 16:39   #1
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Zoekprogramma vind niet wat ik zoek op de computer.

Wie heeft hier een oplossing voor:

Ik gebruikte eerder altijd de zoekfunctie in WinXP.
Maar omdat ik zoveel gifjes op de computer heb staan, blijft hij daar altijd een eeuwigheid hangen voor hij verder gaat met zoeken.
Vandaar dat ik FreeCommander of TotalCommander gebruik.
Nu kom ik er net achter dat toch een paar mappen niet gevonden worden, uiteraard alles wel aangevinkt, het is een map in een map in een map.
Dus als ik in de juiste partitie ben, 3x klikken. Dan ben ik er.
Deze map is niet verborgen of zo, maar voorlopig ziet niemand hem blijkbaar.
Terwijl ik hem zo kan aanklikken als ik naar de plek ga waar het staat.
Met zoeken in Windows, idem, slaat hij ook over.
Heel raar, eerder werd hij wel gevonden.
Ik dacht dat er misschien een of ander progje wat zat tegen te houden, maar nee, ook na het terug plaatsen van een frisse Backup Image, wordt het niet gevonden.
Dat is lekker zo, want dan denk je dat je iets niet hebt, terwijl het er wel is.
Ik ben de enige op de computer en gebruik geen programma's om dingen te verbergen.

Weet iemand misschien een ander zoekprogje welke misschien toch beter werkt? (in mijn geval)
  Met citaat antwoorden
Oud 26 December 2007, 17:20   #2
anoniem13302
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Probeer je harde schijf eens te indexeren (Rechtermuisknop, Eigenschappen, Onderaan het scherm).

Anders Google Desktop?
  Met citaat antwoorden
Oud 26 December 2007, 19:50   #3
anoniem17980
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik doe zoiets altijd gewoon met de zoekfunctie van Windows zelf, maar geef daarbij wel minstens ook de schijfletter in om zoektijd uit te sparen. Verder geef ik altijd aan dat inclusief alle bijzondere bestanden, verborgen enzo, moet worden gezocht en wachtwoorden ofzo en "privileges" gebruik ik niet. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iets wat aan boord is niet te vinden zou zijn.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2007, 09:58   #4
anoniem26120
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Start de zoekprogramma's eens op met administrator rechten wanneer je dat al niet hebt.

Verder zou je eens Salamander kunnen gebruiken, zoiets als Total Commander.
Nooit problemen met zoeken.

http://www.altap.cz/download.html#sal25

Laatst gewijzigd door Inday : 27 December 2007 om 10:00
  Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2007, 18:03   #5
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Inday Bekijk bericht
Start de zoekprogramma's eens op met administrator rechten wanneer je dat al niet hebt.

Verder zou je eens Salamander kunnen gebruiken, zoiets als Total Commander.
Nooit problemen met zoeken.

http://www.altap.cz/download.html#sal25
Die wil ik wel eens proberen.
weet je ook of er een nl bestandje voor is, heeft wel mijn voorkeur.
Heb de full versie opgehaald.
Bedankt.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 December 2007, 10:17   #6
anoniem26120
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Oke, nee alleen in het Engels of in het Czechs. Vorige versie wel, maar de laatste 2.5 nog niet. Het is maar een kleine groep van ontwikkelaars volgens mij en op hun forum te zien zijn er wel andere wensen.

Zie hun forum,

http://forum.altap.cz/viewforum.php?f=3

Het is toch bedoelt voor mensen die wat verstand van computers hebben en die hebben geen probleem met Engels.

Laatst gewijzigd door Inday : 28 December 2007 om 10:19
  Met citaat antwoorden
Oud 28 December 2007, 12:17   #7
anoniem13425
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Het is toch bedoelt voor mensen die wat verstand van computers hebben en die hebben geen probleem met Engels.


Sla je de plank toch volledig mee mis. Ik ken er een paar die verschrikkelijk veel verstand hebben van hardware en computeren in het algemeen, maar hun vertalingen in Babel Fish gooien
  Met citaat antwoorden
Oud 28 December 2007, 15:41   #8
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Inday Bekijk bericht
Oke, nee alleen in het Engels of in het Czechs. Vorige versie wel, maar de laatste 2.5 nog niet. Het is maar een kleine groep van ontwikkelaars volgens mij en op hun forum te zien zijn er wel andere wensen.

Zie hun forum,

http://forum.altap.cz/viewforum.php?f=3

Het is toch bedoelt voor mensen die wat verstand van computers hebben en die hebben geen probleem met Engels.
Op die site is wel iets van een nl dingetje te halen, maar wat je er mee moet is mij niet duidelijk.
In principe is het hetzelfde als de Free en Total commander alleen minder uitgebreid.
Overigens wordt die map ook niet gevonden dus blijf ik bij die ander.
Het gekke is dat wanneer ik op de helft van de naam zoek, Free, Total en deze hij hem wel tegenkomt, maar dan pakt hij alles met die letters.

Wat het Engels betreft: Als het veel uitgebreide programma's zijn, heb ik het liever in het Nederlands om fouten te voorkomen.
Vooral met bestanden heen en weer kopieren, moet je geen fout maken.
En waarom moeilijk doen als het niet nodig is??
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:07.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.