Ga terug   Computer Idee Forum > Multimedia > Video bewerking

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 30 December 2018, 14:55   #31
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Net.framewerk van Microsoft is in Windows 10 nodig als je WLM wilt installeren.
Bij de installatie krijg je die vraag ook.
Ik weet dan ook niet wat je fout doet.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 30 December 2018, 15:45   #32
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Ik heb mijn versie gisteren nog geïnstalleerd op een laptop waar ik even daarvoor versie 1809 van W10 schoon had geïnstalleerd.
Hij wil eerst net.framework versie 2 of 3 hebben en als je daarna opnieuw de .exe start loopt tie er zo op.
Werd bij jou ook gemeld dat het .net framework 2 of 3 nodig had ?

Je kan dan .NET Framework 3.5 (includes .NET 2.0 and 3.0) installeren.
https://docs.microsoft.com/en-us/dot...-35-windows-10

Misschien eerst ook dit eens lezen:
https://answers.microsoft.com/en-us/...e-78519f36d7a4


https://support.microsoft.com/nl-nl/...e-for-download
Dit vertelt van het einde van Movie Maker downloads, maar als je de versie van Niek nog hebt moet daar toch iets mee te doen zijn.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 30 December 2018 om 16:03
  Met citaat antwoorden
Oud 30 December 2018, 16:15   #33
anoniem20072
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Werd bij jou ook gemeld dat het .net framework 2 of 3 nodig had ?

Je kan dan .NET Framework 3.5 (includes .NET 2.0 and 3.0) installeren.
https://docs.microsoft.com/en-us/dot...-35-windows-10

Misschien eerst ook dit eens lezen:
https://answers.microsoft.com/en-us/...e-78519f36d7a4


https://support.microsoft.com/nl-nl/...e-for-download
Dit vertelt van het einde van Movie Maker downloads, maar als je de versie van Niek nog hebt moet daar toch iets mee te doen zijn.
.
Heb dat net.framework geïnstalleerd en de versie van Niek op mijn pc opgeslagen.
Ga er morgen mee verder want ik ben 75 en dus niet zo snel meer met dit soort zaken. Hoop dat het toch nog goed zal komen met movie maker, hoewel ik mijn twijfels heb. Vraag me af wat ik verkeerd doe.
Maar alvast bedankt.

Marcel
  Met citaat antwoorden
Oud 30 December 2018, 18:15   #34
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hopelijk gaat het nog lukken.

Mocht dat niet het geval zijn, misschien had je deze gemist?
Citaat:
Movavi(.com) had je al bekeken neem ik aan?
  Met citaat antwoorden
Oud 30 December 2018, 18:42   #35
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Doe dan eens eerst deze scans op Malware:

Bij een Malware besmetting :
Begin met een scan met ADWcleaner : https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ .Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en u op "Verwijderen" kunt klikken en start daarna opnieuw op.
Daarna doet u een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://nl.malwarebytes.com/mwb-download/ en verwijder alles wat gevonden wordt, of plaats het in quarantaine.
Bij deze laatste even het eerste schermpje wegklikken, met het aanbod op over te schakelen naar de betaalde versie.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 31 December 2018, 13:54   #36
anoniem20072
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Doe dan eens eerst deze scans op Malware:

Bij een Malware besmetting :
Begin met een scan met ADWcleaner : https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ .Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en u op "Verwijderen" kunt klikken en start daarna opnieuw op.
Daarna doet u een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://nl.malwarebytes.com/mwb-download/ en verwijder alles wat gevonden wordt, of plaats het in quarantaine.
Bij deze laatste even het eerste schermpje wegklikken, met het aanbod op over te schakelen naar de betaalde versie.

Niek
Dat .net framework bleek al op mijn pc te zijn geïnstalleerd. Daarna weer de WebArchive-versie geprobeerd te installeren. Gaat goed tot vlak voor de eindstreep komt wéér die melding "Fout...onderdelen kunnen niet meer gedownload worden.
Zal nu bovenstaande uitproberen.

Marcel
  Met citaat antwoorden
Oud 31 December 2018, 14:39   #37
anoniem20072
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcel Bekijk bericht
Dat .net framework bleek al op mijn pc te zijn geïnstalleerd. Daarna weer de WebArchive-versie geprobeerd te installeren. Gaat goed tot vlak voor de eindstreep komt wéér die melding "Fout...onderdelen kunnen niet meer gedownload worden.
Zal nu bovenstaande uitproberen.

Marcel
Precies gedaan zoals boven aangegeven en op het eind wéér de melding "Programma's kunnen niet worden geïnstalleerd". Heel jammer.
Movavi ook geprobeerd, maar 1) daarmee kan ik niet én foto's én video's bewerken tot één film en 2) is een betaalversie.
Jammer, heel erg jammer dat niemand mij hiermee kan helpen.
Na dagen zoeken naar de (Engelstalige) site van destijds (en nog niet gevonden), had ik mijn hoop op dit forum gevestigd.

Marcel
  Met citaat antwoorden
Oud 31 December 2018, 15:59   #38
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

https://support.microsoft.com/nl-nl/...e-for-download


Probeer in plaats daarvan films te maken met de app Foto's die wordt meegeleverd met Windows 10. De nieuwste versie van de app Foto's bevat de mogelijkheid om video's te maken en te bewerken met muziek, tekst, beweging, filters en 3D-effecten. In Microsoft Store vind je meer apps voor het maken en bewerken van video.
  Met citaat antwoorden
Oud 31 December 2018, 16:53   #39
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wat ik nog kan bedenken is het proberen van een compatabiliteitsmodus voor Windows 7. Probeer dit eerst met dat installatiebestand van Niek:

rechtsklik het bestand, en kies voor 'Compatabiliteitsproblemen oplossen'.
Ik weet niet meer exact hoe dat weggetje loopt bij W10, maar kies eerst voor 'Aanbevolen instellingen gebruiken'.

Wanneer dat mislukt, dan kies je voor de tweede optie, 'Problemen met compatabiliteit oplossen' (of zoiets).
Kies daarbij voor 'Het programma is voor eerdere Windows versies geschreven' (bovenste optie) en kies in vervolgvenster(s) voor compatabiliteit met Windows 7.

Klik overal waar je dit onderweg ziet voor 'Uitvoeren als Administrator'.

(Ik weet niet meer to the point hoe die keuzes daar zijn)
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 31 December 2018 om 17:11
  Met citaat antwoorden
Oud 2 January 2019, 14:05   #40
anoniem20072
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dank jullie allemaal voor alle moeite. Er zit niets anders op dan over te gaan op de app Foto's van Microsoft. Bij Compatibiliteitsproblemen oplossen krijg ik steeds te melding dat "Er een fout is opgetreden". Dat werkt dus ook niet.

Marcel
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:55.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.