Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 May 2017, 14:43   #1
anoniem34227
Guest
 
Berichten: n/a
Question Facebook reageert niet

Ik heb n laptop met windows 10 en IE 11,op FaceBook krijg ik héél vaak 'facebook reageerd niet vanwege langlopend script' kan ik google chrome zo over mijn IE instaleren? de rest heb ik allemaal al uitgeprobeerd........actief uitvoeren van scripts...blabla,sommige dingen in internet opties aan en/of uitvinken.........het is alleen op FaceBook.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2017, 11:23   #2
anoniem32141
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je vraag even een eigen plaats gegeven.
Een topic start je door in het gedeelte waar je moet zijn, linksboven op New Thread te klikken. Je had nu in een bestaand topic op Post Reply geklikt
  Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2017, 11:44   #3
anoniem15124
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rooie60 Bekijk bericht
kan ik google chrome zo over mijn IE instaleren?
Je installeert een andere browser niet over maar naast een andere browser. Als je Chrome installeert houd je dus ook nog IE.
En ja, dat kan zonder problemen.
De vraag is alleen of een andere browser de oplossing is; het script zal ook dan geladen moeten worden en mogelijke problemen geven.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2017, 22:21   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Probeer de volgende scans eens:

Begin met een scan met ADWcleaner : https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/. Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://nl.malwarebytes.com/mwb-download/ en verwijder alles wat gevonden wordt.

Dan : Junkware Removal Tool gebruiken. https://www.malwarebytes.com/junkwareremovaltool/

Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties en dan het tabblad geavanceerd je instellingen opnieuw instellen.
Kijk in het menu “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren". Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 30 May 2017, 18:22   #5
anoniem34227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Moderator Bekijk bericht
Heb je vraag even een eigen plaats gegeven.
Een topic start je door in het gedeelte waar je moet zijn, linksboven op New Thread te klikken. Je had nu in een bestaand topic op Post Reply geklikt
Sorry ben er niet zó goed in.....forums
  Met citaat antwoorden
Oud 30 May 2017, 18:25   #6
anoniem34227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Probeer de volgende scans eens:

Begin met een scan met ADWcleaner : https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/. Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://nl.malwarebytes.com/mwb-download/ en verwijder alles wat gevonden wordt.

Dan : Junkware Removal Tool gebruiken. https://www.malwarebytes.com/junkwareremovaltool/

Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties en dan het tabblad geavanceerd je instellingen opnieuw instellen.
Kijk in het menu “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren". Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

Niek
Allemaal al lang gedaan eerder.Ik onderhield vroeger 3 pc's met virussjes,maleware,adaware,spyware van Man en zoon,maar dit rotding dat steeds de boel verziekt op FB word ik saggo van.
  Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2017, 11:54   #7
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dit al eens doorlopen ?

https://support.microsoft.com/nl-nl/...ernet-explorer
  Met citaat antwoorden
Oud 9 June 2017, 12:12   #8
anoniem34227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Jazéker.
Ik zoek altijd eerst zelf,dan pas vraag ik...... maar bedankt
  Met citaat antwoorden
Oud 9 June 2017, 22:35   #9
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rooie60 Bekijk bericht
Allemaal al lang gedaan eerder.Ik onderhield vroeger 3 pc's met virussjes,maleware,adaware,spyware van Man en zoon,maar dit rotding dat steeds de boel verziekt op FB word ik saggo van.
Citaat:
Jazéker.
Ik zoek altijd eerst zelf,dan pas vraag ik...... maar bedankt
Oke. Als je nu eerst vertelt wat je allemaal al hebt gedaan, kunnen we die mogelijke oplossingen achterwege laten.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 10 June 2017, 14:21   #10
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rooie60 Bekijk bericht
Allemaal al lang gedaan eerder.Ik onderhield vroeger 3 pc's met virussjes,maleware,adaware,spyware van Man en zoon,maar dit rotding dat steeds de boel verziekt op FB word ik saggo van.
Facebook en ie werkt niet zo lekker.
Je kan dat bij taakbeheer zien dat het geheugengebruik op blijft lopen.
Ook firefox heeft moeite met FB maar in mindere mate.
Chrome werkt voor mij goed.

Dappertje
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:26.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.