Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 31 August 2015, 22:33   #1
anoniem58119
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Windows 10 update: Error C1900101-20004

Ik krijg error code c1900101-20004 tijdens de update van Windows 7 naar Windows 10.
Na 85 % kopieren en % in het hele proces (cirkel) wordt windows 7 weer teruggezet.
Heb al geprobeerd om schijven etc los te koppelen, maar de error blijft.

Hierbij 2 logjes: Iemand een idee hoe dit opgelost moet worden?


Logbestand van setupact

2015-08-29 23:50:48, Info UI Determining whether we should run ConX or legacy setup
2015-08-29 23:50:48, Info UI Will launch ConX setup experience
2015-08-29 23:50:48, Info UI Launching ConX setup experience
2015-08-29 23:50:48, Info UI Launching E:\Sources\SetupPrep.exe
2015-08-30 00:14:36, Info MIG MigHost started with command line: {53769869-4E09-4CCD-8E27-C005C9AC1E26} /InitDoneEvent:MigHost.{53769869-4E09-4CCD-8E27-C005C9AC1E26}.Event /ParentPID:3620
2015-08-30 00:14:36, Info MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::Init: Successfully initialized surrogate.
2015-08-30 00:14:36, Info MIG MigHost: Initialized successfully with CLSID[{53769869-4E09-4CCD-8E27-C005C9AC1E26}] and LogDir=[]
2015-08-30 00:14:36, Info MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::LoadDllServer in progress: BinaryPath=[C:\$WINDOWS.~BT\Sources\ReplacementManifests\Micro soft-Windows-RasServer-MigPlugin\RasMigPlugin.dll], CLSID=[{D26AA4A5-92AD-48DB-8D59-95EF0DCE6939}], ApartmentThreadingModel=[0].
2015-08-30 00:14:36, Info MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::COMGenericThreadingHostThread Proc: ThreadID=[0xb68], Server=[C:\$WINDOWS.~BT\Sources\ReplacementManifests\Micro soft-Windows-RasServer-MigPlugin\RasMigPlugin.dll], CLSID=[{D26AA4A5-92AD-48DB-8D59-95EF0DCE6939}], ApartmentThreadingModel=[0]
2015-08-30 00:14:36, Info MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::LoadAndRegisterServerInThread Context: Loaded server(C:\$WINDOWS.~BT\Sources\ReplacementManifest s\Microsoft-Windows-RasServer-MigPlugin\RasMigPlugin.dll)
2015-08-30 00:14:36, Error [0x08085f] MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::LoadAndRegisterServerInThread Context: LoadLibraryExW(C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Replacement Manifests\Microsoft-Windows-RasServer-MigPlugin\RasMigPlugin.dll, LOAD_WITH_ALTERED_SEARCH_PATH) failed gle=0x7f.[gle=0x0000007f]
2015-08-30 00:14:36, Error [0x080863] MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::COMGenericThreadingHostThread Proc: LoadAndRegisterServerInThreadContext() failed hr=0x8007007f.[gle=0x0000007f]
2015-08-30 00:14:36, Info MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::LoadDllServer finished: Result=[0x8007007f].
2015-08-30 00:14:38, Info MIG MigHost: Exiting process.
AudMig: No audio endpoint migration settings found 0x2
AudMig: No audio endpoint migration settings found 0x2
AudMig: No audio endpoint migration settings found 0x2
AudMig: No audio endpoint migration settings found 0x2


Het logbestand van Setuperr

2015-08-30 00:14:36, Error [0x08085f] MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::LoadAndRegisterServerInThread Context: LoadLibraryExW(C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Replacement Manifests\Microsoft-Windows-RasServer-MigPlugin\RasMigPlugin.dll, LOAD_WITH_ALTERED_SEARCH_PATH) failed gle=0x7f.[gle=0x0000007f]
2015-08-30 00:14:36, Error [0x080863] MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::COMGenericThreadingHostThread Proc: LoadAndRegisterServerInThreadContext() failed hr=0x8007007f.[gle=0x0000007f]
  Met citaat antwoorden
Oud 31 August 2015, 22:53   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als ik google op één van de foutmeldingen kom ik hier uit: http://answers.microsoft.com/en-us/w...6-f1977b6937e2

Onderaan het log daar, staan wat adviezen.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 31 August 2015, 23:12   #3
anoniem58119
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb de boel al losgekoppeld gehad. DVD speler, externe schijven, webcam etc. Maar dat heeft niets geholpen. In de log staat volgens mij dat het iets met de audio kaart moet zijn, maar geen idee wat.
  Met citaat antwoorden
Oud 31 August 2015, 23:36   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je er een losse audiokaart in hebt zitten, kan je hem natuurlijk even verwijderen.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 31 August 2015, 23:54   #5
anoniem58119
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

enige kaart die los zit is de netwerk kaart.. Die is natuurlijk nodig bij de update.
update gaat mis in de install recovery environment.
  Met citaat antwoorden
Oud 1 September 2015, 13:24   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heeft W10 nog laten weten of je pc geschikt was voor W10?
Download anders de Media Creation tool van MS en maak daar een USB stick (4GB) of DVD mee. https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...load/windows10
Kijk eens of het daarmee lukt. Alleen een upgrade doen he, geen schone installatie, want dan ben je je licentie kwijt en krijg je hem niet geactiveerd.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 1 September 2015, 16:21   #7
anoniem58119
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

W10 heeft inderdaad laten weten dat m'n pc geschikt is. De Media Creation Tool heb ik al meerdere malen geprobeerd. Zowel via USB als via DVD.
Ook de systeem partitie verdubbeld van 100 naar 200 mb.
  Met citaat antwoorden
Oud 1 September 2015, 17:01   #8
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Niet aan de systeempartitie rommelen, dat doet W10 zelf. Bij mij werd tie 500 MB na de upgrade.
Ik zou backuppen en opnieuw beginnen met het oude besturing systeem erop te zetten (ivm met de licentie). Daarna met een dvd met W10 upgraden.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 1 September 2015, 20:11   #9
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Via de dvd of usb heb je ook geen internet nodig voor de upgrade, dus zou je nog kunnen overwegen om de netwerkkaart eruit te trekken. Maar eerlijk gezegd is dat wel het laatste waardoor het niet zou lukken.
  Met citaat antwoorden
Oud 1 September 2015, 23:33   #10
anoniem58119
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Overigens heb ik kort voor de lancering van W10 m'n desktop pc opnieuw geinstalleerd. Er stond 32 bits op en heb er met een nieuwe installatie 64 bits van gemaakt. Wellicht zoekt de W10 installatie nu naar de recovery omgeving die door de her installatie verloren is gegaan. De uiteindelijke melding is namelijk dat het mis gaat in de recovery environment.
Nog een keer installeren lijkt me dus niet echt een optie, dat is dus eigenlijk net gebeurd. Maar wat wel geen idee.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:57.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.