Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Games

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 January 2010, 15:44   #1
anoniem38250
Guest
 
Berichten: n/a
Exclamation Test Drive Unlimited sluit na 2 sec.

Hallo,

Nu ik een nieuw systeem heb met Windows 7 en betere grapics, wilde ik TDU weer eens installeren omdat deze niet op high kon op mijn andere pc. De installatie lukte. Toen ik hem echter probeerde te spelen na de installatie, kreeg ik de intro 2 sec. in beeld te zien en sloot TDU zich af met de bekende melding "Dit programma moet worden afgesloten...".

Als ik binnen die 2 sec. op esc druk dan slaat hij de intro wel een gedeelte over.

Ik heb al heel lang gezocht maar ik kan geen oplossing vinden. Toen ik nog Vista Home Prem. 32 bit. had werkte hij gewoon goed.

Oplossingen die ik geprobeerd heb:
Citaat:
- De intro een keer helemaal verwijderd en zag ik het laadscherm heel licht in beeld waarna hij ook weer na 2 sec. afsloot.
- Uitvoeren in comptabiliteitsmode Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 2. (Run hem nu op comptabiliteitsmode Windows XP Service Pack 2, anders start hij helemaal niet.)
- Uitvoeren als administrator.
- DirectX 9.0c Geinstalleerd. (Hiervoor starte hij helemaal niet)
- Opnieuw installeren na verwijderen alle files in Program Files, AppData, ProgramData & Mijn Documenten.
Hopelijk kan iemand mij helpen.
Alvast Bedankt!

ps. Volledige specificaties van mijn systeem:
Citaat:
Grapics card: ATi Sapphire HD4890 1GB DDR5

Processor: AMD Phenom X3 720 2.8GHz 7.5MB AM3 Black Box

Internal memory:
Corsair 2x2GB DDR3 PC12800 CL9.0 XMS3 DHX

Motherbord: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P AMD 790X, SATA2 RAID

Harddisk:
Samsung 1TB SATA300 32MB, HD103UJ

PSU: Cooler Master Silent Pro M 600W

OS:
Windows 7 Home Premium 32 bit.

DVD Burner: Samsung SH-S223B 22x/22x/12x Bulk (DVD +/-)

Laatst gewijzigd door MalamuteBew : 27 January 2010 om 18:16
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 12:16   #2
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hier(klik) is een lijst met Games die wel en niet onder W7 draaien. Heb je misschien een 64bit versie van W7, want het lijkt dus dat het daarmme niet gaat lukken.

Laatst gewijzigd door Anacho : 28 January 2010 om 12:20
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 13:54   #3
anoniem38250
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anacho Bekijk bericht
Hier(klik) is een lijst met Games die wel en niet onder W7 draaien. Heb je misschien een 64bit versie van W7, want het lijkt dus dat het daarmme niet gaat lukken.
Ik heb de 32 bit. versie zoals ik hierboven al aangaf. Ik heb rond gezocht op internet en veel mensen hebben hem gewoon draaiende.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 14:12   #4
anoniem33452
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dit is misschien een wilde gok hoor maar ik zie dat je een ati kaart hebt
had je op je vorige pc ook een ati kaart?
want soms met games die gesponsord worden door nvidea worden de ati kaarten verwaarloosd.
onder andere gta san andreas,half life 2
ik heb hetzelfde probleem het half life 2
als dit het geval is dat is er geen oplossing mogelijk
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 14:15   #5
anoniem38250
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jessiecroc1 Bekijk bericht
dit is misschien een wilde gok hoor maar ik zie dat je een ati kaart hebt
had je op je vorige pc ook een ati kaart?
want soms met games die gesponsord worden door nvidea worden de ati kaarten verwaarloosd.
onder andere gta san andreas,half life 2
ik heb hetzelfde probleem het half life 2
als dit het geval is dat is er geen oplossing mogelijk
Nog niet aan gedacht dat is waar, had ik ook bij The Saborteur. (Nieuwere game) Had inderdaad een nvidea kaart in vorige pc. Dat zou het dan kunnen zijn.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 14:16   #6
anoniem38250
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anacho Bekijk bericht
Hier(klik) is een lijst met Games die wel en niet onder W7 draaien. Heb je misschien een 64bit versie van W7, want het lijkt dus dat het daarmme niet gaat lukken.
Op die website staat dat hij wel werkt.
  Met citaat antwoorden
Oud 29 January 2010, 08:06   #7
anoniem33452
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ja maar ik heb ook een ati kaart
en ik had ook een ati kaart op mij vorige pc
op deze pc kan ik gta san andreas wel afspelen
op mijn vorige niet terwijl hij aan de maximium eisen voldeed
misshien moet je even je ati kaart googlen en dan kijken of anderen mensen ook problemen er mee hadden met test drive unlimited
  Met citaat antwoorden
Oud 29 January 2010, 09:18   #8
anoniem38250
Guest
 
Berichten: n/a
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jessiecroc1 Bekijk bericht
ja maar ik heb ook een ati kaart
en ik had ook een ati kaart op mij vorige pc
op deze pc kan ik gta san andreas wel afspelen
op mijn vorige niet terwijl hij aan de maximium eisen voldeed
misshien moet je even je ati kaart googlen en dan kijken of anderen mensen ook problemen er mee hadden met test drive unlimited
Geen resultaten, wel andere website's maar niet de goede. ij deed het trouwens wel op vista maar niet op windows 7 ik had toen deze computer dus dezelfde videokaart.

Laatst gewijzigd door MalamuteBew : 29 January 2010 om 09:23
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:25.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.