Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 2 January 2018, 23:54   #11
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 13.950
Standaard

Je wil niet naar je firewall kijken, noch melden welk het is zodat we je hier in kunnen sturen, maar wel het register aanpassen met alle mogelijke gevolgen van dien? Daarvan zou toch enigszins mijn klomp breken, als ik er een had.

Advies: veiligheidsupdates voor browsers zijn er niet voor niets, dus steek moeite in het oplossen van het probleem in plaats van te zoeken naar een weg er om heen.
Maar doe wat je wil, voor mij is het hier klaar.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2018, 12:01   #12
ariespaan
 
Geregistreerd: 11 May 2012
Berichten: 156
Standaard

Ik wil wel de Firewall-software bekijken c.q. aanpassen maar ik weet niet hoe, dat is het probleem
De Firewall die in gebruik is,is van McAfee en ik weet niet hoe ik daar kan aangeven welke software (bv browsers) wel/niet door deze Firewall mogen.
Omdat ik zie dat de oude Chrome wel werkt en de laatste update niet daardoor wil ik wel probleemloos kunnen blijven werken
Sorry Foobar.
ariespaan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2018, 13:48   #13
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.173
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ariespaan Bekijk bericht
Ik wil wel de Firewall-software bekijken c.q. aanpassen maar ik weet niet hoe, dat is het probleem
Geef dat dan even aan
We willen met alle plezier helpen, maar dat is er wel een duidelijke hulpvraag nodig.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
De firewall / antivirussoftware kun je vaak, tijdelijk, uitschakelen.
Dus dat is vrij eenvoudig te testen.
Doorgaans staat het icoontje van de firewall rechtsonder tussen alle pictogrammen (klik eventueel om ^ om alles te zien.
Klik met rechts op het pictogram van je firewall. Doorgaans zie je dan een aantal mogelijkheden, waaronder een mogelijkheid om de firewall tijdelijk uit te schakelen.
Als je, met de nieuwe versie van Chrome, dan wel internet hebt met die browser, ligt het ergens aan een instelling van je firewall.

Laatst gewijzigd door Obelix71 : 3 January 2018 om 13:51
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2018, 14:16   #14
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 644
Standaard

Ga naar Netwerk instellingen en klik op netwerk opnieuw instellen word je firewall vanzelf aangepast.

Dappertje
__________________
Dappertje

Gelukkig hoef ik niet zelf op mijn eten te jagen,
Ik zou niet eens weten waar gevulde koeken leven.....
Niets is zeker en zelfs dat niet......
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 January 2018, 16:19   #15
ariespaan
 
Geregistreerd: 11 May 2012
Berichten: 156
Standaard

Heden (4 jan 201 zie ik dat bij mij Chrome plots op versie: 63.0.3239.108 staat.
Ik heb weer Chrome opgestart en plots was alles weer OK . Ik kon weer normaal bij alle sites op internet
Zonder dat ik iets heb aangepast (Dus ook geen Firewall hoeven aan te passen)
Ik snap hiet niets meer van, naar het werkt weer Prima
Allen nogmaals bedankt voor de adviezen.
ariespaan is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:08.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.