Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 August 2015, 22:25   #1
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard ! optionele update kb3048761

Wist ik niet, maar nu lekker wel. Een aanrader voor degene die het probleem herkent:

na de upgrade van XP naar Windows 7 werken de meeste programma's zover ik weet OK, maar Photoshop Elements 2 (uit 2001) had een probleem:
zodra ik een regelvenster opende, mijn cursor op een regelaar hield, en bleef regelen, floepte na 5 - 15 seconden het regelvenster uit beeld. Weg. Klikte ik op de foto, kwam het netjes weer terug, en kon ik verder.
Ook bij selectiegereedschap zat dit probleem, na een aantal seconden 'sloot' de selectie zich waaraan ik zat te werken vanzelf. Dit was irritanter.

Vandaag zag ik een Windows update bij de optionele updates staan:

https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/3048761

================================================== ====
"Informatie of berichten worden niet automatisch bijgewerkt in een toepassing in Windows 7 of Windows Server 2008 R2

Symptomen:
Dit probleem treedt op wanneer tegelijkertijd verschillende vensters worden weergegeven in meerdere toepassingen in Windows 7 Service Pack 1 (SP1) of Windows Server 2008 R2 SP1.
Oorzaak
Dit probleem treedt op omdat er een geheugenlek in Desktop Window Manager (DWM.exe) optreedt wanneer een venster een ander bovenliggende venster krijgt in een toepassing."
================================================== ====

Het genoemde probleem lijkt zowaar opgelost, en die update is al sinds maart dit jaar (optioneel) beschikbaar.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 12 August 2015 om 22:53
  Met citaat antwoorden
Oud 13 August 2015, 10:35   #2
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Alsof het duveltje er mee speelt, maar vandaag was het probleem met Photoshop weer terug
Ik kan mijn woorden terugnemen.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 August 2015, 11:13   #3
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wel compatibiliteits modus geïnstalleerd en de exe ook daarin laten draaien?

Of virtueel draaien in W2K of XP.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 August 2015, 14:29   #4
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Installatie weet ik niet meer, uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor XP zal ik eens proberen.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:11.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.