Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows NT/2000/XP

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 15 December 2013, 18:59   #1
anoniem56657
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Windows XP wizard bestanden en instellingen

Hallo Allemaal,

Ik heb voor mijn opa zijn laptop (acer aspire 3610) opnieuw geïnstalleerd, voor de installatie heb ik de wizard bestanden en instellingen
overzetten gebruikt om een back-up te maken van alle instellingen en basismappen.

Na de installatie van de installatie-partitie heb ik eerst weer sp3 erop gezet en de updates, en daarna de wizard gedraaid, de wizard voltooid
zonder een foutmelding en geeft aan dat je moet af en aan melden om de wijzigingen van kracht te laten komen.

Maar na opnieuw te zijn ingelogd is er niets veranderd, het bureaublad niet, de favorieten niet, outlook niet, niets !

Ik heb vaker gebruik gemaakt van de wizard en "vroeger" ging dat altijd prima, dus ik heb stom genoeg geen cloon gemaakt van de hard disk..

Wie weet wat ik kan doen om toch de instellingen terug te krijgen ?

Graag jullie reactie,

Groeten,
Mark !
  Met citaat antwoorden
Oud 15 December 2013, 22:38   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb de wizard nog nooit gebruikt (vertrouw zulke kant en klare dingen nooit) maar kan je zien hoe groot het bestand dan is wat de wizard heeft gemaakt.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 16 December 2013, 12:57   #3
anoniem56657
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Ik heb de wizard nog nooit gebruikt (vertrouw zulke kant en klare dingen nooit) maar kan je zien hoe groot het bestand dan is wat de wizard heeft gemaakt.

Niek
Hallo Niek,

Dank voor je antwoord, de wizard heeft een .dat bestand aangemaakt
van 56 mb (opa gebruikt alleen outlook en internet explorer)

Graag je reactie,

Groet,
Mark !
  Met citaat antwoorden
Oud 16 December 2013, 13:08   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hier staat het allemaal uitgelegd: http://support.microsoft.com/kb/293118/nl

Maar kan je die map met bestanden niet gewoon openen en handmatig overzetten?

Mail moet je kunnen importeren.

Edit: Hier nog iemand met het probleem, maar daar is het wel opgelost. http://www.helpmij.nl/forum/showthre...gen-overzetten

Niek

Laatst gewijzigd door Niekie30 : 16 December 2013 om 13:13
  Met citaat antwoorden
Oud 16 December 2013, 13:19   #5
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En hier nog een link wat je met .dat bestanden kunt proberen: http://computeropschonen.com/bestand...estand-openen/

Gebruik wel een copy van het originele .dat bestand.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 17 December 2013, 21:31   #6
anoniem56657
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hallo Niek,

Bedankt voor het meedenken, helaas gaat het andere topic wat je poste over iemand die een foutmelding krijgt, en dat vindt ik het vreemde, ik krijg geen foutmelding.


De windows link had ik zelf al gevonden en heb het meerdere malen exact op die manier gedaan...

Begin een beetje hopeloos te worden nu

Wellicht weet iemand hier nog iets?

Groetjes,
Mark !
  Met citaat antwoorden
Oud 17 December 2013, 23:39   #7
anoniem30973
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door woodymax Bekijk bericht
Hallo Allemaal,
Na de installatie van de installatie-partitie heb ik eerst weer sp3 erop gezet en de updates, en daarna de wizard gedraaid, de wizard voltooid
zonder een foutmelding en geeft aan dat je moet af en aan melden om de wijzigingen van kracht te laten komen.
Maar na opnieuw te zijn ingelogd is er niets veranderd, het bureaublad niet, de favorieten niet, outlook niet, niets !
Heb je helemaal en officieel afgesloten (geen sluimerstand of stand-by of zo)?
  Met citaat antwoorden
Oud 18 December 2013, 20:41   #8
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door woodymax Bekijk bericht
....daarna de wizard gedraaid, de wizard voltooid zonder een foutmelding en geeft aan dat je moet af en aan melden om de wijzigingen van kracht te laten komen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joman Bekijk bericht
Heb je helemaal en officieel afgesloten (geen sluimerstand of stand-by of zo)?
Ik las juist dat je niet opnieuw zou moeten opstarten, maar alleen afmelden, en weer aanmelden.

Weet je zeker dat je alle updates hebt voor XP ?

Heb je al in je logboeken gekeken of daar een melding is op het tijdstip van het einde van het importeren ? Rechtsklik 'Deze computer', en kies 'Beheren - Logboeken'.

Heb je ook dezelfde accountnaam gebruikt ?
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 18 December 2013 om 20:59
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:38.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.