Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Internet Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 23 December 2014, 22:07   #1
anoniem49502
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Google niet beschikbaar

Als ik Google wil gebruiken in Google Chrome verschijnt er regelmatig op het scherm: "Google Dynamisch zoeken is onbeschikbaar. Druk op enter om te zoeken."
Het lijkt met Cookies te maken te hebben, maar ik heb aangevinkt: "Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld" Als ik onder 'Google Instant-voorspellingen' aangeef dat Google altijd dynamische resultaten moet weergeven en op Opslaan klik, slaat hij dit niet op en zit ik de volgende keer met hetzelfde probleem.
Onder Internet Explorer functioneert Google gelukkig wel goed.
Wie helpt?
  Met citaat antwoorden
Oud 23 December 2014, 22:28   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik gebruik Chrome zelf niet, maar het lijkt mij met de manier van zoeken te maken te hebben, of met een ingestelde zoekmachine in Chrome.
Kan je dat eens nakijken bij de instellingen?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2014, 11:31   #3
anoniem49502
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedankt. Ingestelde zoekmachine in Chrome gewijzigd; werkte even goed. Nu niet meer. Opvallend: als ik Google open zit de zoekbalk in het midden van het scherm. Zodra ik daar wat invul flopet hij naar linksboven en verschijnt de mededeling: "Google Dynamisch zoeken is onbeschikbaar. Druk op enter om te zoeken."
  Met citaat antwoorden
Oud 15 January 2015, 12:40   #4
anoniem49502
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nog iemand die een oplossing weet?
  Met citaat antwoorden
Oud 15 January 2015, 16:02   #5
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

https://sites.google.com/site/stijne...-pagina/google
Leesvoer.

Via de instellingen van Chrome onderin uitgebreid gebruiken en Chrome instellen naar de standaard proberen mocht bovenstaande niet willen.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2015, 17:34   #6
anoniem49502
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedankt, maar ook dit is geen oplossing.
Toch heb ik de oplossing gevonden: als ik Google.com instel als startpagina is er geen probleem.
Bedankt voor het meedenken.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:47.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.