Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 March 2013, 18:55   #1
anoniem38476
Guest
 
Berichten: n/a
Arrow Oud startmenu in Win8 (gratis).

Om weer een ouderwets Windows startmenu te krijgen, kun je hier een gratis versie downloaden: http://sourceforge.net/projects/classicshell/

Ik gebruik dit al vanaf eind vorig jaar en het werkt perfect.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2013, 18:58   #2
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Talking

Dan kun je beter bij W7 blijven , en heb je W8 toch niet nodig.

  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2013, 19:42   #3
anoniem38476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Dan kun je beter bij W7 blijven , en heb je W8 toch niet nodig.

Maar achter de schermen is het toch Win8
  Met citaat antwoorden
Oud 23 April 2013, 09:33   #4
anoniem13863
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Met de eerste grote update van Windows 8.1 komt de startbalk weer terug.

http://www.nu.nl/gadgets/3403821/sta...eer-terug.html
  Met citaat antwoorden
Oud 23 April 2013, 12:10   #5
anoniem13227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het gaat niet om de (snelstart)balk maar het menu boven de startknop.
Dat classicshell werkt perfect.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 April 2013, 13:38   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Classicshell wel geprobeerd en inderdaad een startknop. Maar totaal geen programma's die je kunt kiezen erboven. Die moet je dan zelf weer plaatsen. Het blijft een miskleun van jewelste dat Windows 8. Ik zet op verzoek bijna wekelijks meerdere gloednieuwe pc's en laptops over op Windows 7.
Dus ben duidelijk niet de enige die er wat moeite mee heeft.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 23 April 2013, 23:43   #7
anoniem13291
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb dat hele startmenu nooit anders gebruik dan voor afsluiten van de PC.
In Windows 8 mis ik het dus ook totaal niet.
Ik heb er een knopje voor gemaakt die op die plek staat en niks anders doet dan het afsluitmenu van Windows 8 activeren.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 April 2013, 19:32   #8
anoniem13227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Classicshell wel geprobeerd en inderdaad een startknop. Maar totaal geen programma's die je kunt kiezen erboven. Die moet je dan zelf weer plaatsen. Het blijft een miskleun van jewelste dat Windows 8. Ik zet op verzoek bijna wekelijks meerdere gloednieuwe pc's en laptops over op Windows 7.
Dus ben duidelijk niet de enige die er wat moeite mee heeft.

Niek
Dan is er bij jou iets niet goed gegaan.
Heb dat nu op diverse laptops geïnstalleerd en gewoon het bekende XP start menu wat men wenste.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 April 2013, 23:52   #9
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb er nu startbutton8 op staan en dat werkt wel goed.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 25 April 2013, 11:59   #10
anoniem26536
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hebben jullie hier nog wat aan ?

9 handige tips voor Windows 8 : http://computerworld.nl/it-beheer/73...rce=newsletter
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:34.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.