Ga terug   Computer Idee Forum > Overige > Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 11 December 2010, 18:33   #1
anoniem33397
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Banylon verwijderen

Beste mensen, Wie kan mij helpen ? Ik gebruik al jaren Firefox als internetbrowser.oP een of ander ongelukkig moment heb ik Babylon op mijn compt gekregen.Als iknu Firefox open krijg ik de zokpagina van Babylon en die krijg ik niet weg ! Ik heb in prog files Babylon verwijderd maar het prog blijft Firefox bederven. Weet iemand raad? B V D OPA JO
  Met citaat antwoorden
Oud 11 December 2010, 19:19   #2
anoniem34024
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Even scannen met MBAM. Wel eerst updaten.

http://www.idealsoftware.nl/MBAM/
  Met citaat antwoorden
Oud 12 December 2010, 01:45   #3
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Jo......
Programma's verwijderen doe je niet in de map program files, maar via het configuratiescherm en dan "software of programma's" Daar in de lijst moet babylon nog staan.
Alleen ik vermoed dat het helemaal verwijderen niet meer lukt nu, omdat bij het verwijderen een map gemist wordt in Program Files.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 12 December 2010, 08:24   #4
anoniem26536
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

U kunt wel in FireFox naar Extra ?
Ga in Extra naar Opties > Algemeen > 'Standaard herstellen'.

Firefox de standaardbrowser maken : http://support.mozilla.com/nl/kb/Fir...rowser%20maken

Tips & trucs : http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/tips/

Laatst gewijzigd door ricky1 : 12 December 2010 om 08:40
  Met citaat antwoorden
Oud 12 December 2010, 21:00   #5
anoniem33397
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wimmie en Niekie, In MBAM is Babylon niet te vinden. Wordt niet als malware gezien
Niekie, Het prog is in de software niet te vinden,maar stond wel in de prog files.
Het is een duister prog verstopt in een of ander prog
  Met citaat antwoorden
Oud 12 December 2010, 23:54   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

We hebben het toch over babylon het vertaal programma ?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 13 December 2010, 21:00   #7
anoniem33397
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

NIEK, I kweet niet of het een vertaalprog is. Het is een lastig prog!
  Met citaat antwoorden
Oud 13 December 2010, 21:14   #8
anoniem33397
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ricky. Nee Ektra is nietmeer in se startpag van Firefox te vinden .
  Met citaat antwoorden
Oud 13 December 2010, 22:01   #9
anoniem26536
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Verander het adres eens in : http://www.google.nl/
  Met citaat antwoorden
Oud 13 December 2010, 22:43   #10
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ook een idee Ricky om je homepage terug te zetten, maar dat zal ts al geprobeert hebben neem ik aan..

Maar wie weet heeft TS hier iets aan: http://www.antispyware.com/glossary_details.php?ID=1769

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:23.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.