Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 14 February 2019, 22:31   #1
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 817
Standaard "regedit.exe"C:.... \Wddata

hallo,
ik heb een file op mijn buroblad staan waarvan ik me afvraag wat het is: als ik het aanklik krijg ik een scherm met: register editor, wilt u dat deze app wijzigingen aanbrengt in uw register: geverivieerde uitgever: microsoft windows
Programmalocatie: "regedit.exe"C:.... \Wddata

als ik het google krijg ik dat regedit exe een belangrijk windows proces is, maar eerder stond dit nooit op mijn bureaublad, en print screen doet het ook niet als ik dat venster op het scherm heb,
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 February 2019, 23:57   #2
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 11.261
Standaard

Geen idee waarom dat op je bureaublad staat, maar daar hoort het in elk geval niet thuis.

Als je Windows 10 hebt, klik dan eens op het startlogo en type dan regedit en kijk of je hem dan ook kunt starten.
Zoja, dan lijkt me dat op je bureaublad een snelkoppeling en kun je die gewoon verwijderen naar de prullenbak.

Daarna nog eens proberen, werkt het dan nog steeds dan kun je de prullenbak leegmaken.

Voor Windows 7 is het start->uitvoeren en daar regedit intypen.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 February 2019, 15:29   #3
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.148
Standaard

https://support.microsoft.com/en-us/...rt-or-use-word

Je was dacht ik met Word bezig geweest ?
In die link wordt gevraagd die registersleutel op te slaan voordat je veranderingen aan het register doet.

( "Name the file Wddata.reg, and then save the file to the desktop." )
__________________
Alleen als je het niet weet verdraag je een systeem dat natuurwetten verzwijgt.
-----------------------------
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 February 2019, 20:20   #4
Abraham54
 
Abraham54's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 February 2007
Berichten: 588
Standaard

Indien het een registertweak is, kan je via rechtsklik voor Bewerken kiezen en dan opent kladblok met de inhoud van de registerwijziging.


Post desnoods die inhoud in jouw volgende bericht.
__________________
Domheid is ook een gave God's, maar men mag haar niet misbruiken.

Proud member of ASAP - Alliance of Security Analysis Professionals
en UNITE - Unite Against Malware
Abraham54 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 February 2019, 10:20   #5
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 817
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
https://support.microsoft.com/en-us/...rt-or-use-word

Je was dacht ik met Word bezig geweest ?
In die link wordt gevraagd die registersleutel op te slaan voordat je veranderingen aan het register doet.

( "Name the file Wddata.reg, and then save the file to the desktop." )
dit is het:mbv post hierna: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\W ord\Data]

is het buroblad dan de geschikte plaats voor deze file?

Laatst gewijzigd door iemand85 : 17 February 2019 om 10:22
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 February 2019, 10:36   #6
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.148
Standaard

Als jij de tekst van dat (zo'n) artikel gevolgd hebt, dan is je aangeraden een backup van die sleutel te maken, en voor het gemak van terugvinden op het bureaublad te zetten.
Als alles goed is gegaan heb je die backup niet meer nodig, en kan je het bestand verwijderen.
__________________
Alleen als je het niet weet verdraag je een systeem dat natuurwetten verzwijgt.
-----------------------------
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 February 2019, 11:13   #7
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 817
Standaard

ik had office opnieuw vanaf de cd's geinstalleerd ipv aan de hand van dat artikel, maar de conclusie is dat het weg mag, dus bedankt voor de hulp
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 February 2019, 12:17   #8
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.148
Standaard

Graag gedaan.
__________________
Alleen als je het niet weet verdraag je een systeem dat natuurwetten verzwijgt.
-----------------------------
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:48.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.