Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Multimedia > Muziek

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 2 October 2017, 07:44   #1
Howler29
 
Geregistreerd: 11 June 2013
Berichten: 53
Thumbs down foutmelding bij kopiëren mp3-bestanden

Zodra ik mp3-bestanden op mijn Difrnce MP855 mp3speler wil zetten geeft multicommander de foutmelding zoals te zien in het screenshot kopieerfout.jpg.

De tip om automatische detectie van lees/schrijf-opties uit te schakelen werkt niet.

Weet iemand wat deze foutmelding veroorzaakt en wat ik eraan kan doen?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg kopieerfout.jpg‎ (21,6 KB, 10x gelezen)
Howler29 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2017, 08:39   #2
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 13.839
Standaard

Als je Windows Verkenner gebruikt, werkt het dan wel?
FooBar is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2017, 09:47   #3
Howler29
 
Geregistreerd: 11 June 2013
Berichten: 53
Standaard

Ja, dan werkt het prima. Geweldig! Dank je.
Howler29 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2017, 11:02   #4
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 13.839
Standaard

Kijk dan eens of er een nieuwe versie is van multicommander. Duidelijk is nu dat het probleem daar in zit. Misschien kan de versie die je nu hebt niet zo goed overweg met Windows 10.
FooBar is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2017, 15:38   #5
Howler29
 
Geregistreerd: 11 June 2013
Berichten: 53
Standaard

Een late reactie...ik heb gecheckt op updates maar ik heb de meest recente versie van multicommander. Zou natuurlijk ook een bug in het programma kunnen zijn.
Howler29 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2017, 16:40   #6
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.821
Standaard

Citaat:
OS Windows XP/Vista/7
Aldus de site, nog geen versie voor Windows 8 en 10. Zou normaliter niet zoveel uit mogen maken, maar als het met de verkenner wel goed werkt, dan zal het echt wel een bugje zijn in het programma.
Dat is makkelijk te testen door (evt. tijdelijk) met Total Commander te proberen. Als die ook geen problemen geeft dan weet je het zeker.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:47.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.