Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 30 September 2017, 22:22   #21
Hobbybob6
 
Geregistreerd: 15 June 2017
Berichten: 12
Standaard

Hoi...,

Ja andere apparatuur wat via wifi op de Sitecom zit heeft wel internet
Hobbybob6 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 October 2017, 01:31   #22
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.867
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30
Ben ik nou gek, of zie ik daar in post 17 een intern DNS getal staan?
Dat zijn twee verschillende vragen. Vraag 1 durf ik niet met ja te beantwoorden.
Vraag 2 is ook ja, maar dat is normaal als je router achter router koppelt.

@Hobbybob: Da's raar, aangezien de pc toch wel verbinding lijkt te maken met de Sitecom alleen daar niet verder komt.

Kun je dit eens proberen?
Volg de onderstaande instructies om de Afbeelding TCP/IP stack van Windows te resetten.

Ga naar start -> alle programma's -> bureauaccessoires.
Klik met rechtermuisknop op het icoon van de opdrachtprompt en kies voor uitvoeren als administrator.
Typ nu het onderstaande blauw gedrukte commando over gevolgd door enter.
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
Herstart de computer pas nadat alle commando's zijn uitgevoerd, ook al vraag ie eerder om te herstarten.
Werkt e.e.a. dan weer of niet?
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 October 2017, 07:16   #23
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 582
Standaard

Geef je cisco router een vast ip adres in de range van de fritzbox bv(192.168.178.254)
Zet de dhcp server op de router uit.
Sluit nu de kabel van de fritzbox naar de router op een lan poort (niet WAN dus)
Zorg dat de wifi naam van beide apparaten het zelfde zijn ook de wachtwoorden eender.

Nu zou je nog maar 1 netwerk moeten hebben waarbij je telefoon b.v. altijd het zelfde ip adres
houd en niet steeds een nieuwe verbinding gemaakt hoeft te worden en alle apparaten in je net werk
voor elkaar vindbaar moeten zijn.

Dappertje
__________________
Waarom zou je 't makkelijk doen
als het moeilijk ook kan?

Hij heeft de kok horen fluiten
maar weet niet waar de lepel hangt.
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 October 2017, 15:02   #24
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.867
Standaard

Alles werkt goed behalve 1 pc Dappertje, dus aan de configuratie zal 't niet liggen.
Alles op 1 ip range is natuurlijk wel eenvoudiger.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:27.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.