Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 29 June 2017, 11:42   #1
anoniem61310
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard geblokeert

Als ik mijn bestanden wil open doen krijg ik dit te lezen en dan kan ik niets meer doen alleen als ik terug mij afmeld dan kan ik weer verder doen maar niet lang nadien de zelfde
fout terug .
https://www.uploadarchief.net/files/...eenshot166.jpg
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2017, 12:38   #2
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vooral niet bellen lijkt me. Dit lijkt me grote nep. Ziet er een beetje uit als ransomware, maar dan wordt er wel geld (bitcoins) gevraagd. Kijk eens wat er gebeurt als je in safemode opstart?

Edit:
Vind er wel websites over, maar daar heb ik ook weinig vertrouwen in. Plumbytes anti-malware klinkt me bijvoorbeeld beslist onbetrouwbaar in de oren.

Laatst gewijzigd door couch_potato : 29 June 2017 om 12:42
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2017, 13:54   #3
anoniem61310
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

wat ik ook wil melden als ik op een van de knoppen oké druk gebeurt er niets en zoals u aanduidde
Kijk eens wat er gebeurt als je in safemode opstart?dat heb ik gedaan en alles lijkt normaal .
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2017, 14:13   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Doe dan eens in safemode de volgende scans:

Begin met een scan met ADWcleaner : https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/. Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://nl.malwarebytes.com/mwb-download/ en verwijder alles wat gevonden wordt.

Dan : Junkware Removal Tool gebruiken. https://www.malwarebytes.com/junkwareremovaltool/

Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties en dan het tabblad geavanceerd je instellingen opnieuw instellen.
Kijk in het menu “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren". Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2017, 14:14   #5
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dan wordt er dus iets mee opgestart bij de standaard boot.
Je kunt eens kijken met autoruns, of daar iets onbekends tussen staat.
https://technet.microsoft.com/en-us/.../bb963902.aspx
Is dat te ingewikkeld, probeer dan whatinstartup eens. Mogelijk te simpel, maar wie weet.
http://www.nirsoft.net/utils/what_run_in_startup.html
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2017, 15:59   #6
anoniem61310
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

bedankt ik ga dat allemaal eens proberen ik laat het resultaat wel weten , och ja voordat ik het vergeten
ben bij het terug opstarten is na een uur dit bijgekomen ?
https://www.uploadarchief.net/files/...eenshot164.jpg
https://www.uploadarchief.net/files/...eenshot165.jpg
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2017, 20:09   #7
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je kan HitmanPro downloaden en op een usb stick zetten (via een andere PC) en van die USB stick opstarten. https://www.hitmanpro.com/en-us/hmp.aspx
Hier hoe te gebruiken. https://www.hitmanpro.com/en-us/downloads.aspx
Is tegenwoordig van de producent van Sophos antivirus.

Dappertje
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2017, 20:11   #8
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieter204 Bekijk bericht
och ja voordat ik het vergeten
ben bij het terug opstarten is na een uur dit bijgekomen ?
Ook een onderdeel van de troep. Vooral niets installeren of toestemming geven voor installatie.
  Met citaat antwoorden
Oud 30 June 2017, 14:17   #9
anoniem61310
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Halo ik heb alles uit geprobeerd en het schijnt dat alles terug in orde is want nu als ik mijn bestanden
open doe is alles normaal niets van het vorige nog te zien , bedankt iedereen en tot ziens , wat ik wel nog ga doen is het laatste dat van dappertje komt . https://www.hitmanpro.com/en-us/hmp.aspx
Hier hoe te gebruiken. https://www.hitmanpro.com/en-us/downloads.aspx ook eens gebruiken of is dat
niet meer nodig nu ?
  Met citaat antwoorden
Oud 30 June 2017, 14:26   #10
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Baadt het niet dan schaadt het niet, gewoon proberen.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:04.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.