Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 June 2010, 14:42   #1
anoniem41737
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard De FireWall

hey,

ik heb een vraagje over de firewal van me pc, bij levering moest ik alles instaleren en zo ook norton antivirus, geen problemen mee en gedaan. nu als ik bij firewal kijken, en dat is al vanaf het begin zo, maar toch vraag ik em af of het wel goed is. staat er het volgende:

deze instelling worden beheerd via de leverancierstoepassing NORTON FIREWALL PROVIDER.

dan staat daar onder thuis of bedrijfsnetwerk niet verbonden maar ervoor een rood schildje met een kruis er in,
en:
openbare netwerken verbonden, ook met een rood schildje met een kruis er in...

dan staat er links aan de zijkant:
- een programma of onderdeel toegang geven via windows firewall,
- instelling voor meldingen wijzigen,
- windows firewall in-of uitschakelen,
- standaard waarden herstellen.

die dingen staan er + nog 2 andere maar de opgenoemde kan ik niet aanklikken of wat dan ook.. heeft iemand enig idee of dit wel zo hoor ?? zonee weet iemand wat ik dan meot doen??

Mvg. Ricardo.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 June 2010, 15:40   #2
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Zoiets?
Knipsel.JPG

Dan is alles in orde, want je kijkt naar de instellingen van Windows Firewall en die is uitgeschakeld. Twee firewalls is te veel van het goede en kan allerlei rare problemen opleveren. Lekker laten zo dus!
  Met citaat antwoorden
Oud 6 June 2010, 16:50   #3
anoniem41737
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ey foobar,

inderdaad precies datzelfde ^^, maar hoezo 2 firewalls dan?? zit er in norton ook een firewall ofzo???

grtz

p.s bedankt voor reageren ^^
  Met citaat antwoorden
Oud 6 June 2010, 16:57   #4
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kun je vast wel zien bij opties van Norton.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 June 2010, 17:22   #5
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

In Norton 360 en in Norton Internet Security zit in ieder geval een firewall.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 June 2010, 07:24   #6
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En ook die kun je vast wel,[ aan of uit ] zetten.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:05.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.