Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 November 2017, 21:04   #21
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

De scan ziet er goed uit. Snelheid is ook redelijk voor 500 GB schijf. Dan zit de oorzaak niet in je HD.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2017, 18:15   #22
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Misschien moet je eens kijken of het allemaal wel meevalt, want je moet eens kijken soms staat de tijd op 100% maar word er maar een paar kb geschreven of gelezen en dan heb je eigenlijk geen probleem.
Want is 100% van de tijd en niet 100% van de capaciteit.

Dappertje
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2017, 20:27   #23
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Om superfetch uit te schakelen:
start een opdrachtprompt met Administratieve rechten.
Voer de volgende opdracht in
Code:
net  stop  superfetch
('net start superfetch' om het weer in te schakelen)

Ik heb dat overigens hier gevonden, en er staan heel wat meer tips om dit probleem te lijf te gaan:
https://www.drivereasy.com/knowledge...on-windows-10/

Ik zou, als dat uitschakelen van superfetch niets oplevert, het virtueel geheugen eens op 0 zetten, de PC herstarten, en het weer aanschakelen. In die link lees je eventueel ook hoe bij het virtueel geheugen te komen.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2017, 23:29   #24
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

sᴉ ƃᴉpuɐɥ pɾᴉʇlɐ ʇǝᴉu ǝpuǝʞǝquo uǝǝ uɐʌ uǝdoʞ pɹoquǝsʇǝoʇ puɐɥǝpǝǝʍʇ uǝǝ ʇɐp uǝʍnɥɔsɹɐɐʍ uǝʌǝ lᴉʍ ʞI
  Met citaat antwoorden
Oud 28 November 2017, 17:30   #25
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

LOL

¿ ǝdɾᴉʇɹǝʇʇǝl uǝǝ ʇɐp sI
  Met citaat antwoorden
Oud 28 November 2017, 18:08   #26
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ɯoɔ˙ʇxǝʇuʍopǝpᴉsdn :ǝzǝp slɐ ǝɾ-ǝʇᴉsqǝʍ uǝǝ ʞuǝp
  Met citaat antwoorden
Oud 28 November 2017, 19:36   #27
anoniem49196
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

˙uǝzǝן ǝʇ uǝʇsʞǝʇ ǝıp ɯo uɐɐʇs doʞ uɾıɯ do uɐʌ ǝoɯ ǝɾʇǝǝq uǝǝ pɹoʍ ʞı
  Met citaat antwoorden
Oud 30 November 2017, 10:30   #28
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kom op kinderen, allemaal weer rechtop zitten, er is een probleem te bespreken. Yoga is off-topic

Ik vraag me nu wel af wie in Taakbeheer nog teveel schijfactiviteit heeft. Op het screenshot in #11 zien we een momentopname waarbij superfetch veel gebruikt, maar dat is blijkbaar een onderdeel van Servicehost. Wat zie je als je daar dan die tak uitvouwt door op dat pijltje er voor te klikken ? En is het maar een momentopname of structueel ?

M.a.w., hoe is het nu ?
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 30 November 2017 om 22:41
  Met citaat antwoorden
Oud 30 November 2017, 18:24   #29
anoniem43765
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Kom op kinderen, allemaal weer rechtop zitten, er is een probleem te bespreken. Joga is off-topic.

Ik vraag me nu wel af wie in Taakbeheer nog teveel schijfactiviteit heeft. Op het screenshot in #11 zien we een momentopname waarbij superfetch veel gebruikt, maar dat is blijkbaar een onderdeel van Servicehost. Wat zie je als je daar dan die tak uitvouwt door op dat pijltje er voor te klikken ? En is het maar een momentopname of structueel ?

M.a.w., hoe is het nu ?
Erik, heb superfetch uitgezet, al blijft hij nog wel tussen de processen staan, als je hem uitvouwt staat er superfetch, zie bijlage.
Heb ook nog een bijlage erbij gestaan als de schijf weer rustig rustig draait.
Heb ook veel van opties gedaan, vanuit die site die je doorstuurde.
Ik merk wel dat facebook heel moeizaam loopt op Chrome sinds vorige week.
Op Edge doet facebook het goed.
Heb die optie met dat virtueel geheugen ook gedaan, maar dat werkte ook niet, of ik begreep het verkeerd.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Taakbeheer 30-11.jpg‎ (105,0 KB, 3x gelezen)
Bestandstype: jpg Prestaties 30-11.jpg‎ (107,0 KB, 3x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 30 November 2017, 22:33   #30
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Inderdaad rustiger, met regelmaat 0% volgens dat laatste plaatje.
Wat ik daar ook wel zie is dat de piek naar 100% er is op het moment dat ook je netwerk piekt. Let daar eens op ?


Mocht je dat met het wisselbestand nog wil uitvoeren, zo krijg je een vers wisselbestand, al is de kans niet groot dat dit gaat helpen. Toch zou ik het even doen:

* druk de Windows toets + Pause/break
* Klik 'Geavanceerde systeeminstellingen - Geavanceerd - (Prestaties) - Instellingen - Geavanceerd - (Virtueel geheugen) - Wijzigen'.
* Haal het vinkje weg bij 'Wisselbestandsgrootte voor alle stations automatisch beheren'.
* Druk de radio-button 'Geen wisselbestand'.
* Druk de knop 'Instellen'.
* OK jezelf er uit, en herstart de computer. Wacht een minuutje na opstarten.
* Ga dan terug naar hetzelfde venster, en zet een vinkje terug bovenaan bij 'Wisselbestandsgrootte voor alle stations automatisch beheren'.

Je kan ook, voordat je het laatste vinkje terug zet, even de computer zonder wisselbestand testen, dat is bij normaal werk geen probleem.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:30.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.