Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 23 June 2015, 17:27   #11
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.468
Standaard

Ja dat komt gewoon tevoorschijn via Taakbeheer via de Taakbalk
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 June 2015, 18:26   #12
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Berichten: 4.832
Standaard

Niet in 7, maar ja.
__________________
Sig;
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.
Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 June 2015, 18:49   #13
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.800
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Ja dat komt gewoon tevoorschijn via Taakbeheer via de Taakbalk
Ik zou nog eens goed kijken, want in W7 is het er echt niet.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 June 2015, 11:27   #14
JKforyou
 
Geregistreerd: 22 June 2015
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Bij "opstarten zou in elk geval je antivirus programma moeten staan en een aantal drivers.
Je moederbord kan 4 x 4 Gb (totaal 16 GB aan, dus dat mag het probleem niet zijn.
Ik neem aan dat je een 64 bit W 8.1 hebt en afhankelijk van de versie kan W8 dan toch minimaal 128 Gb aan.
Al met al een vreemde zaak.
Heb je andere problemen met de pc? foutmeldingen? Is het bios verzien van de laatste updates?
Ik zie wel dat Gigabyte geen drivers voor W8 beschikbaar heeft, maar dat kan eigenlijk niet het probleem zijn.
Heb je gekeken of je gekochte geheugen op deze lijst staat? http://download.gigabyte.eu/FileList...a-p55-usb3.pdf (als enige 4 Gb module zie ik daar een ding van kingston staan.)

Niek
Dat geheugenlijstje was mij niet bekend Niekie30. Ik heb het advies van Alternate opgevolgd, ervan uitgaande dat zij wel weten wat kan en niet kan. Vreemd blijft wel dat de 16GB wel zichtbaar is in Windows.
JKforyou is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 June 2015, 11:30   #15
JKforyou
 
Geregistreerd: 22 June 2015
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lange Pier Bekijk bericht
Opstarten in taakbeheer?
Dat is nieuw voor mij.
Die staat bij mij in msconfig.

Daar kun je ook even kijken wat er bij opstarten en geavanceerde opties of bij max. geheugen niets is aangevinkt met een hoeveelheid.

En welke bios versie staat erop?
http://www.gigabyte.com/products/pro...?pid=3440#bios
Dankjewel voor de link. Ik ga eens kijken of ik hier wat mee kan.
JKforyou is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:21.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.