Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 1 August 2015, 17:26   #1
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard wachtwoord

Hoi, omdat ik een app van KPN wilde installeren, moest ik een account aanmaken.

Wat ik niet wist, dat je daarna ook met een wachtwoord moet opstarten.
Die wist ik niet meer.
Het is wel weer via een omweg gelukt.

Maar van ons hoeft hij niet op te starten met een wachtwoord.

Ook de naam van de computer is nu anders (Microsoft account naam) ipv de naam die hij eerst had.

Hoe kan je weer zonder wachtwoord opstarten en alles goed laten werken en de juiste naam weer zien?
  Met citaat antwoorden
Oud 2 August 2015, 17:25   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Via "instellingen" naar "Accounts" en daar even goed lezen en een "lokaal" account aanmaken.
Ik werk met een lokaal account dus kan het niet tot het einde uitleggen.
Als je dat lokale account hebt aangemaakt en je start opnieuw op, zal Windows je toch weer verleiden om met en ms account in te loggen. Klik dan op pijltje "naar links" en klik op je lokale account.

Niek

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 2 August 2015, 19:37   #3
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

of in uitvoeren(rechtermuisklik op de vlag) netplwiz intikken en en op ok klikken en in het nieuwe venster bovenaan het vinkje weghalen bij 'gebruikers moeten een wactwoord.....'
Nu moet je 2x je wachtwoord invoeren en op toepassen klikken.
  Met citaat antwoorden
Oud 2 August 2015, 20:29   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Satneef Bekijk bericht
of in uitvoeren(rechtermuisklik op de vlag) netplwiz intikken en en op ok klikken en in het nieuwe venster bovenaan het vinkje weghalen bij 'gebruikers moeten een wactwoord.....'
Nu moet je 2x je wachtwoord invoeren en op toepassen klikken.
Stel je voor dat dit zonder meer lukt, terwijl je inlogd met Janjansen@outlook.com? Dan zet je dus je email bij @outlook zonde wachtwoord. Dus dat zal niet zo simpel gaan
Je zult altijd een keen moeten kiezen voor een "lokaal account".

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 3 August 2015, 08:01   #5
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik kon helemaal niet inloggen en dus kon ik nergens in.
Dan kan je ook niet in de programma's komen, die je opgeeft.

Ik heb het opgelost via een andere HD.
W7 en wordt erop gezet.
Ik had het gelukkig wel in een Word file staan.

SSD weer terug en ingelogt en wachtwoord aangepast, zodat je hem zelf makkelijk kan onthouden.

Bedankt voor het meedenken.
  Met citaat antwoorden
Oud 3 August 2015, 11:38   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kater Bekijk bericht
Het is wel weer via een omweg gelukt.
Hier maak ik toch uit op, dat je nog wel kon inloggen.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 3 August 2015, 15:32   #7
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

@Niekie30
Ik had het over deze regel:
Citaat:
Hoe kan je weer zonder wachtwoord opstarten
  Met citaat antwoorden
Oud 4 August 2015, 12:51   #8
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Hier maak ik toch uit op, dat je nog wel kon inloggen.

Niek
Neen Nieke30, ik kon niet meer met Windows 10 inloggen.
Ik had geen idee wat mijn wachtwoord was, want ik had niet verwacht dat ik die na het aanmaken van een windows account i.v.m. de KPN app nodig zou hebben.
Gelukkig wel in een Word file opgeslagen.

Dus zoals vermeld:
Ik heb de SSD met Windows 10 uit de computer gehaald.
(bestanden staan op een andere harde schijf.
Een andere HD erin gedaan en daar W7 opgezet en Word.
Wachtwoord opgezocht.
Daarna de HD eruit en de SSD er weer in.
En toen kon ik opstarten en wachtwoord aangepast.

Is niet de meest makkelijke weg, maar het is gelukt.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:59.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.