Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 10 September 2016, 11:07   #1
corb
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 310
Standaard Anniversary?

Hallo forum

Ik heb gisteravond een update van w10 gehad van bijna 4gb.ik had W10 versie 1511,
Ik heb bij update geschiedenis gekeken daar staat dat hij een onderdelen update naar W10 versie 1607 heeft gedaan.
En inderdaad er zijn wat dingen veranderd.
Maar is dit nu ook de Anniversary update of moet die ook nog gedaan worden.
Bij mijn gegevens staat nu vermeld dat ik W10 Home versie 1607 heb en build van besturingsysteem 14393.105
corb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2016, 11:28   #2
porrelaar
 
porrelaar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 February 2011
Berichten: 394
Standaard

Je hebt nu de Anniversary update (= Jubileumupdate) met succes geïnstalleerd.
Proficiat!
porrelaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2016, 11:49   #3
corb
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 310
Standaard

Dankjewel voor je reactie porrelaar

Ik twijfelde hierover.
Nu eens zoeken wat er nog meer veranderd is.

Groet corb
corb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 September 2016, 10:37   #4
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 710
Arrow Windows 10 Pro Anniversary update.

Controleer na de Anniversary update of je Systeem herstel nog staat ingeschakeld.
Ga naar Configuratiescherm->Systeem->Systeembeveiliging. Kijk daar bij Beveiligingsinstellingen of de C schijf ingeschakeld staat.
Indien inschakelen niet aanstaat en je die ook niet kan inschakelen onder de knop Configureren, dan is deze uitgeschakeld in het groepsbeleid.
Ga naar start->uitvoeren type daar "gpedit.msc"
Klik dan op Computerconfiguratie
Dubbelklik in het rechter venster Beheersjablonen dan Systeem dan Systeemherstel
(let op want van Systeemherstel kunnen er 2 zijn, je moet die hebben waar je systeemherstel kan inschakelen)
Schakel systeemherstel in en log uit.
Log weer in en schakel de beveiliging in zoals boven.

(Ik weet niet of Systeemherstel in Home ook is uitgeschakeld)
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 September 2016, 12:08   #5
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Standaard

Systeem.eigenschappen...... tabblad beveiliging .

Bijlage 19046

daar kun je het inschakelen.

Laatst gewijzigd door Desperado : 15 December 2016 om 08:38
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 September 2016, 17:57   #6
corb
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 310
Standaard

Klopt deze stond inderdaad uitgeschakeld
Ik heb het veranderd en een herstelpunt gemaakt.
Bedankt voor jullie ractie
corb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 October 2016, 10:53   #7
X&M
 
Geregistreerd: 26 September 2016
Berichten: 43
Standaard W10 -versie 1511

Goede morgen,
Even hier op aanhakend.
Vanmorgen heb ik W10 gecontroleerd op updates.
Er zijn geen updates voorhanden, zegt W10.
Maar via Winver zie ik dat ik nog werk met 1511 en niet 1607.

Hoe nu verder te handen?
X&M is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 October 2016, 12:48   #8
pietnoe
 
pietnoe's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Locatie: Kaasstad
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door X&M Bekijk bericht
Goede morgen,
Even hier op aanhakend.
Vanmorgen heb ik W10 gecontroleerd op updates.
Er zijn geen updates voorhanden, zegt W10.
Maar via Winver zie ik dat ik nog werk met 1511 en niet 1607.

Hoe nu verder te handen?
Hier kun je het tooltje ophalen om de laatste versie van windows 10 op je computer te zetten.
pietnoe is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 October 2016, 11:59   #9
Aladin
 
Aladin's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Aardenburg
Berichten: 1.356
Standaard

Allereerst moet er genoeg vrije schijfruimte zijn. Is dat het geval kun je het afdwingen met een tooltje van ms.
Aladin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 October 2016, 15:52   #10
X&M
 
Geregistreerd: 26 September 2016
Berichten: 43
Standaard

Ik heb tooltje gedownload. Dan wordt de software opgehaald en daarna geïnstalleerd.
Na de tweede keer opnieuw opstarten blijft de pc hangen.
Dan zie je lange tijd niets gebeuren. Alleen dat rondje draait rond.
Ik heb ongeveer twee uur het rondje rond zien draaien.
Ik heb begrepen dat de Anniversary update max.90 minuten in beslag zou nemen.
X&M is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:06.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.