Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 8 May 2016, 22:28   #1
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.331
Standaard Google melding - Hoe kom ik er af? Windows 8

Heb al heel lang het probleem dat ik telkens bij nieuw gebruik van Google, steeds bijgevoegde melding krijg.
Heel irritant.
Ik stel alles negatief in, in dat scherm, maar als computer is uit geweest kan ik het weer opnieuw doen.
Komt natuurlijk dat bij afsluiten alle dingen weer ongedaan gemaakt worden.
Dat werkt op zich goed bij andere dingen en sites, behalve bij zoekmachine Google.

Weet iemand wat ik hier of daar uit kan zetten, of eruit slopen, zodat ik dat niet meer krijg?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Google melding.jpg‎ (63,8 KB, 26x gelezen)
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2016, 22:42   #2
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.797
Standaard

Ik heb na wat pogingen (inderdaad om je privacy te beschermen) gewoon in één keer op akkoord geklikt beneden en ben er nu af.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2016, 23:05   #3
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.331
Standaard

Ja Nick. maar dan staan er verschillende dingen standaard aan, daar gaat het juist om, ik wil alles uit hebben staan.
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2016, 23:06   #4
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.797
Standaard

Yep ik ook wel, maar ik vind het een goede zoekmachine.
Je zou ook duckduckgo kunnen gaan gebruiken. Die is zuiniger op je privacy.
https://duckduckgo.com/
Dan los je het probleem op.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2016, 09:20   #5
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.322
Standaard

Heb je een cleaner draaien en/of heb je ingesteld dat bij het afsluiten van de browser alle instellingen verwijderd moeten worden?
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2016, 23:12   #6
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
Heb je een cleaner draaien en/of heb je ingesteld dat bij het afsluiten van de browser alle instellingen verwijderd moeten worden?
Het laatste, waar stat dat ook alweer en welke, is alweer tijd geleden, kom daar zo min mogelijk in die instellingen. Windows 8.1

Nu komt dat scherm overigens natuurlijk niet bij IE, zie ik het wel in Firefox en zit het scherm te zeuren over Google Analytics, geen idee wat ik er mee moet.
Bij downloaden wordt het geblokkeerd.
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2016, 12:47   #7
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.322
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Het laatste, waar stat dat ook alweer en welke, is alweer tijd geleden, kom daar zo min mogelijk in die instellingen. Windows 8.1
Dat hangt af van je browser. Is namelijk geen instelling van W 8.
Uitgaande van Firefox (omdat je dat noemt): open FF en plaats aboutreferences#privacy in je adresbalk. (of via Extra --> Opties)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Nu komt dat scherm overigens natuurlijk niet bij IE, zie ik het wel in Firefox en zit het scherm te zeuren over Google Analytics, geen idee wat ik er mee moet.
Bij downloaden wordt het geblokkeerd.
Geen idee wat je bedoelt.
Wanneer 'zeurt' FF? Wat wordt geblokkeerd?
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2016, 19:33   #8
Lampje
 
Lampje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 384
Standaard

@ burgkop. Voor de melding uit je eerste bericht. Klik op nu bekijken. En bekijk alle opties. Je kan diverse onderdelen uit zetten. En dan accepteren.
Dat is de enige mannier om ervan af te komen.
Lampje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2016, 21:51   #9
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lampje Bekijk bericht
@ burgkop. Voor de melding uit je eerste bericht. Klik op nu bekijken. En bekijk alle opties. Je kan diverse onderdelen uit zetten. En dan accepteren.
Dat is de enige mannier om ervan af te komen.
Had ik gedaan, ook gemeld, dat ik alle opties had uitgezet.
Bij herstart staan er weer een aantal aan.
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2016, 21:51   #10
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.331
Standaard

Heb Back-up terug gezet, werd er kriegelig van.
Nogmaals alles uitgezet, bericht blijft nu even weg.
Van de week maar eens in de gaten houden.

Voorlopig weer even bedankt allemaal.
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:37.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.