Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Linux/en andere

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 15 October 2016, 17:06   #1
Willem_944
 
Geregistreerd: 2 January 2016
Berichten: 25
Standaard Banshee mediaspeler

k heb in Ubuntu 16.10 (64 bits) geprobeerd Banshee mediaspeler te installeren. Tot zover alles goed, maar als ik iets wil doen in het programma wordt het beeld grijs en het programma reageert helemaal niet meer. Kan iemand mij hiermee helpen? Ik heb al geprobeerd op de Ubuntu site mijn vraag te stellen maar ik kan daar nergens het icoontje new topic vinden dus probeer ik het hier maar. Moet ik nog iets extra's installeren (codecs?) om het werkend te krijgen?
Alvast bedankt.
Willem_944 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 October 2016, 16:16   #2
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.116
Standaard

Heb je het geïnstalleerd vanuit je package manager? Zo nee, dan zou het kunnen dat je wat dependencies mist.

Ik lees ook regelmatig dat er problemen zijn met extensies. Zie bijvoorbeeld https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...e/+bug/1099218
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 October 2016, 19:43   #3
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Willem_944 Bekijk bericht
Ik heb al geprobeerd op de Ubuntu site mijn vraag te stellen maar ik kan daar nergens het icoontje new topic vinden
Dat is over het algemeen het gevolg van daar geen account hebben en/of niet ingelogd zijn op die account.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 October 2016, 22:47   #4
Willem_944
 
Geregistreerd: 2 January 2016
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FooBar Bekijk bericht
Heb je het geïnstalleerd vanuit je package manager? Zo nee, dan zou het kunnen dat je wat dependencies mist.

Ik lees ook regelmatig dat er problemen zijn met extensies. Zie bijvoorbeeld https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...e/+bug/1099218
Ik heb niet vanuit Package Manager geinstalleert, maar dat ga ik proberen en laat het dan weten. bedankt
Willem_944 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 October 2016, 22:48   #5
Willem_944
 
Geregistreerd: 2 January 2016
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Dat is over het algemeen het gevolg van daar geen account hebben en/of niet ingelogd zijn op die account.
Ik heb een account en was ingelogd.
Willem_944 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 October 2016, 23:26   #6
Willem_944
 
Geregistreerd: 2 January 2016
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Willem_944 Bekijk bericht
Ik heb niet vanuit Package Manager geinstalleert, maar dat ga ik proberen en laat het dan weten. bedankt
Heb geinstalleert vanuit Package manager maar bij alles wat ik doe krijg ik een grijs scherm me de mededeling venster reageert niet. Helaas!
Willem_944 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 October 2016, 18:43   #7
Lampje
 
Lampje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 384
Standaard

Kijk eens wat er gebeurt als je Banshee vanuit een terminal start.

Open een terminal venster. (snel toets hiervoor is ctrl+alt+t )
geef dan in: banshee

Als het goed is opent banshee. En als hij dan vast loopt. kijk je even en het terminal venster wat voor meldingen er dan staan.
Lampje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 October 2016, 17:41   #8
Willem_944
 
Geregistreerd: 2 January 2016
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lampje Bekijk bericht
Kijk eens wat er gebeurt als je Banshee vanuit een terminal start.

Open een terminal venster. (snel toets hiervoor is ctrl+alt+t )
geef dan in: banshee

Als het goed is opent banshee. En als hij dan vast loopt. kijk je even en het terminal venster wat voor meldingen er dan staan.
Ik heb het gedaan en kreeg geen foutmeldingen tijdens install. Daarna geopend en ik kreeg binnen 5 sec weer een grijs scherm. Gekeken in de terminal maar stond ook niets vermeld.
Bedankt voor het meedenken
Willem_944 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 November 2016, 21:10   #9
NoobUser
 
Geregistreerd: 1 November 2016
Berichten: 3
Standaard

Waarom moeilijk doen? Wat is er zo speciaal aan Banshee dat je geen VLC wil gaan gebruiken?
NoobUser is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 November 2016, 22:43   #10
Lampje
 
Lampje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 384
Standaard

Had je al wel een keer muziek toegevoegt in banshee?

Ik ben op het web tegen gekomen dat dit ook kan gebeurt door het inlezen van de muziek bestanden.
Hoe lang heb je gewacht voor dat je banshee afsluit.
Probeer anders eens wat langer te wachten
Lampje is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:17.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.