Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 1 April 2015, 15:01   #1
anoniem57805
Guest
 
Berichten: n/a
Post Installatie windows 10 foutmelding

Ik heb de preview van Windows 10 ge´nstalleerd maar krijg geen beeld in het scherm maar wel een foutmelding ; zie daarvoor de bijlage
Wie heeft hier ervaring mee en kan mij helpen?
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: docx Scherm afdrukken Windows10 preview.docx‎ (132,1 KB, 17x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 1 April 2015, 16:12   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hij kan gewoon geen harde schijf vinden waar Windows op staat.
Zie je de hd nog wel in het bios?
Alle kabeltjes aangedrukt?
Zit de schijf met W10 op de 1e sata poort van het moederbord?
Staan de hd als first boot in het bios? (of in elk geval niet op "disabled"?.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 1 April 2015, 16:29   #3
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb de mijne ingesteld op 2 processoren en daaronder PAE/NX inschakelen aangevinkt.(bij systeem,tabblad processor))
Ook staat bij het tabblad moederbord I/O-apic ingeschakeld.
  Met citaat antwoorden
Oud 2 April 2015, 10:34   #4
anoniem57805
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Voor mij is het probleem opgelost. Ik werk nu met Windows10 en dat gaat prima.
Windows 8.1 en 10 staan samen op C: en geeft geen problemen
Ik weet echter niet hoe ik terug kan naar Windows 8.1 als ik dat zou willen, iemand een tip?
  Met citaat antwoorden
Oud 2 April 2015, 10:47   #5
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Leuk als je ook vertelt wat de oorzaak was en hoe het is opgelost.

Maar als je alles volgens de normale procedure hebt gedaan, moet je als je opstart, een menu krijgen waarin je kunt kiezen tussen W8.1 en W10.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 2 April 2015, 11:52   #6
anoniem57805
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja, dat klopt. Echter alleen de eerste keer daarna gaat de PC direct naar Windows 10.
------------------------------------------------------------------
Met Virtualbox lukte het niet om daarmee W 10 te gebruiken , waarschijnlijk omdat ik geen vrije bootable partitie heb?.
, en heb W10 preview gewoon in programmafiles ge´nstalleerd vandaar dat ze beiden daar mooi naast elkaar staan .-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Niekie, You don't need google.Your wife knows everything ask her ever when you have problems
  Met citaat antwoorden
Oud 2 April 2015, 14:40   #7
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

De allerlaatste build van W10 heeft nog geen ondersteuning voor VM. Ik kan alleen nog niet terug vinden waar ik dat las. Het had te maken met de nieuwe browser (Spartan) of Cortona.

En ja mijn vrouw, weet altijd wat we gaan eten, wanneer we eten, wat ik aanmoet trekken als we weg gaan, waar m'n kleding hangt.... etc etc....

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 2 April 2015, 17:25   #8
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
De allerlaatste build van W10 heeft nog geen ondersteuning voor VM. Ik kan alleen nog niet terug vinden waar ik dat las.
Onderaan:
http://forum.computeridee.nl/showpos...6&postcount=98
  Met citaat antwoorden
Oud 2 April 2015, 17:49   #9
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Thnx. Ik las het elders op Tweakers of Hardware.info, maar kon het zo snel niet terug vinden.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 3 April 2015, 15:59   #10
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hmmmmm,las je het hier Niekie?
Ik zie net dat ik het daar niet zo heel erg goed omschreven heb.
Die update is er gekomen,omdat Spartan nu stabiel genoeg is.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:35.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.