Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 10 November 2018, 15:39   #1
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard traag draadloze verbinding

Ik heb glasvezel van Caiway met een down- en opload van plm. 320 Mbps met een bekabelde verbinding.
Draadloos heb ik echter maar een snelheid rond de 10 Mbps. Ik werk met een TP-Link AC1750 router model C7 Ik heb contact gehad met Tp Link, alle instellingen gekontrolleerd, de instellingen waren allemaal correct, ook de nieuwste firmware is geinstalleerd. Is er iemand die mij en oplossing kan geven voor het verhelpen van de trage snelheid van de draadloze verbinding.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 November 2018, 22:43   #2
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Waarom een extra router , van Caiway heb je toch een Modem met Wireless functie gekregen, of heb ik dat mis.

Laatst gewijzigd door Desperado : 10 November 2018 om 22:45
  Met citaat antwoorden
Oud 11 November 2018, 10:48   #3
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Waarom een extra router , van Caiway heb je toch een Modem met Wireless functie gekregen, of heb ik dat mis.
De Wifi code staat normaal onder of achter op de Modem.

Een werkende oplossing kan zijn

https://www.dealdonkey.com/gembird-w...CABEgJAwfD_BwE

kennisen , gebruiken deze repeater met veel succes.

Laatst gewijzigd door Desperado : 11 November 2018 om 10:51
  Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2018, 14:25   #4
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb een TP-link router. zalf aangeschaft. Maar deze werkt prima volgens de helpdesk van TP-Link.
De repeater volgens de handleiding goed geďnstalleerd, alle benodigde ledjes branden.
Zie mijn hulpvraag !!!
  Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2018, 16:57   #5
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedoel je dat je nog hetzelfde probleem hebt na aanschaf van een repeater ?

Heb je meerdere apparaten om te proberen ?
Als het echt 10 mb/s is, en het gebeurt alleen bij dit aangesloten apparaat, dan zou ik eens kijken onder de eigenschappen van de draadloze verbinding op je PC of laptop of deze wel via het juiste protocol aangesloten verbinding heeft. Routers hebben een paar snelheden om compatibel te zijn met oudere systemen, en het oudste is een b verbinding welke 11 mb/s maximaal kan.

b - 11 mb/s
g - 54 mb/s
n - 300 mb/s
ac - 1600 mb/s
(alles theoretisch)

Is het verbonden via zo'n lagere verbinding, dan kan het zijn dat het draadloze netwerkkaartje in je computer defect is, of de software niet goed staat. Maar dat laatste komt denk ik niet meer zo vaak voor.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 16 November 2018 om 16:59
  Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2018, 17:04   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Zit ook bij Caiway en heb hetzelfde abbo. In het begin ook klachten gehad over de snelheid in huis. Later bleek dat het lag aan de Asus software op m'n pc.
Dus mik alle bloadware van je toestel en probeer het dan opnieuw.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2018, 19:43   #7
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

de router staat ingesteld op n-ac dus dat is prima. Ik heb bekabeld 320 Mbps.
Wat bedoel je met de Asus software, bloadware?
  Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2018, 20:25   #8
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nicoedelijn Bekijk bericht
de router staat ingesteld op n-ac dus dat is prima. Ik heb bekabeld 320 Mbps.
b, g, n, en ac zijn uitsluitend voor draadloos. Voor bedraad LAN is het mogelijk 10/100/1000 mb/s

Ik zou toch ook wel in je computer bevestigd zien dat het ook daar n-ac is ?

* rechtsklik je wireless netwerk-icoontje
* Kies 'Netwerk en instellingen openen'.
* Kies 'Eigenschappen weergeven'.
* Kijk (voorbij LAN verbinding) onder 'Draadloze verbinding', bij 'Snelheid van verbinding (ontvangen/verzenden)' hoeveel daar vermeld staat.

* In Apparaatbeheer vouw je de tak 'Netwerkadapters' uit, en rechtsklikt op je draadloze adapter. Kies 'Eigenschappen'. Bij de meesten is een tab 'Geavanceerd', en onderzoek die eens. (Noteer alles wat je eventueel wijzigt !)
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 16 November 2018 om 21:52
  Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2018, 22:40   #9
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Op mijn pc was wat software van de moederbord fabrikant geinstalleerd. Pas nadat ik dat had verwijderd, liep de verbinding prima. Met de kabel scheelde het niet veel, maar via wifi behoorlijk.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 20 November 2018, 14:26   #10
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Niek,

Je praat over software van jouw moederbord fabrikant.
Wat bedoel je daar mee en waar vind ik dat?
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:46.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.