Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 February 2015, 10:42   #1
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard OneDrive

Heb op mijn laptop W8.1 en als ik programma's draai van bijv Excell of Word en ik wil een bestand openen gaat de pc standaard naar OneDrive. Vind ik zeer irritant want mijn bestanden staan op de pc onder documenten of op mijn NAS. Hoe kan ik wijzigen dat de pc standaard naar mijn documenten gaat i.p.v. naar OneDrive?

groet Anne
  Met citaat antwoorden
Oud 26 February 2015, 11:06   #2
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

One Drive kun je uitzetten , bij instellingen.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 February 2015, 11:56   #3
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Op deze site wat meer uitleg: http://editorial.nl.softonic.com/win...uit-je-systeem

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 26 February 2015, 14:45   #4
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard onedrive

Nou desperado,welke instellingen en waar?

Nou Niekie, de uitleg is duidelijk maar die van mij reageert niet op gpedit. Zegt "geen zoek resultaten"
zo??

Gelijk ook maar een 2e vraag: waar kan ik mijn wachtwoord van mijn account wijzigen? Gaat niet zoals bij andere windowversies!!

Laatst gewijzigd door Uhm44 : 26 February 2015 om 14:51
  Met citaat antwoorden
Oud 26 February 2015, 15:18   #5
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Gebruik het register:
Open kladblok en plak daar deze tekst in:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Win dows\Skydrive]
"DisableMeteredNetworkFileSync"=dword:00000000
"DisableFileSync"=dword:00000001
"DisableLibrariesDefaultSaveToSkyDrive"=dword:0000 0001


N.B.:Evetuele spatie's weghalen!!!
Nu opslaan als NAAM.reg
Waarbij je voor NAAM zelf iets kan verzinnen.
En daaronder selekteer je bij 'als type' alle bestanden.
Nu op het bestand klikken en bevestigen.
Dan nog even naar pc-settings of instellingen en de overgebleven schakelaars uitzetten.

Laatst gewijzigd door Satneef : 26 February 2015 om 15:23
  Met citaat antwoorden
Oud 26 February 2015, 16:15   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Uhm44 Bekijk bericht
Nou Niekie, de uitleg is duidelijk maar die van mij reageert niet op gpedit. Zegt "geen zoek resultaten"
zo??
Wel even opletten dat als je "gpedit" intikt, dat daar wel boven staat " overal zoeken", anders zal w8.1 hem inderdaad niet vinden

En dat wachtwoord: Ligt eraan, of je met een "lokaal" account inlogt, of met een Microsoft account.
Hier de uitleg: http://windows.microsoft.com/nl-nl/w...hange-password

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 26 February 2015, 17:31   #7
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Arrow

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Uhm44 Bekijk bericht
Nou desperado,welke instellingen en waar?

Nou Niekie, de uitleg is duidelijk maar die van mij reageert niet op gpedit. Zegt "geen zoek resultaten"
zo??

Gelijk ook maar een 2e vraag: waar kan ik mijn wachtwoord van mijn account wijzigen? Gaat niet zoals bij andere windowversies!!

..Uitzetten One Drive kijk in het Apps scherm bij de O en de P
  Met citaat antwoorden
Oud 27 February 2015, 15:44   #8
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard onedrive

Satneef, bedankt maar ik kom niet aan registerzaken. Ik overzie niet wat ik precies doe en ben bang voor onherstelbare zaken.

Niekie, zoek al "overal" maar geen results, snap je toch niks van!!. Dank voor wachtw. site, is inmiddels gelukt.

Desperado bij apps onder O of P alleen mogelijkheden als "vastmaken aan start" o.i.d. Levert dus ook geen resultaat op.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2015, 08:46   #9
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat moet lukken met de linker muis knop.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 February 2015, 09:27   #10
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Satneef Bekijk bericht
N.B.:Evetuele spatie's weghalen!!!
De forumsoftware zet standaard elke 50 karakters een spatie (misschien om code injection te tackelen ?)
Wil je regels toch goed en zonder die spaties weergeven, dan kan je ze tussen de code tags zetten ( klik # bij de forum editor gereedschappen, of schrijf ze er zelf omheen):

[ c o d e ] Hier je tekst... [ / c o d e ] (maar dan zonder mijn spaties)
Code:
 Hier je tekst...
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:37.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.