Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 1 November 2015, 15:08   #1
anoniem17111
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Windows 10 herkent laptopscherm niet de 1e x

Ik heb W10 op mijn MSI laptop gezet.
Liep soepel. Maar........

Als ik mijn laptop steeds de 1e x opstart (dus als hij uit heeft gestaan) blijft mijn scherm zwart. Omdat ik een 2e scherm eraan heb hangen, kan ik daar wel op werken. Maar is niet zoals het hoort.

Ik ben erachter gekomen dat als ik hem in slaapstand zet en wakker maak, ik wel beeld heb.

Iemand een idee wat dit probleem kan veroorzaken.

Mijn beeldkaart is een Intel(R) graphic 3000 (op heel het net kom ik geen w10 software tegen hiervoor. want telkens wordt het instal proces afgebroken dat het niet compattible is)

Het is geen onoverkomelijk probleem, maar wel wat hinderlijk.
  Met citaat antwoorden
Oud 1 November 2015, 20:59   #2
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Laptop scherm bij instellingen , [ Configuratie ] als opstart scherm in stellen
  Met citaat antwoorden
Oud 1 November 2015, 23:03   #3
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Deze site ook geprobeerd voor de drivers?
https://downloadcenter.intel.com/dow...-bit-N-Series-

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 2 November 2015, 01:04   #4
anoniem17111
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

@Desperado, zal eens kijken als ik morgen thuis kom

@Niekie30, sit eheb ik gevonden, maar ook dar foutmelding.
  Met citaat antwoorden
Oud 2 November 2015, 08:55   #5
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Beeldschermen instellen .

Hier staat dus maar 1 scherm aangesloten, sluit je er nog 1 aan wordt dat daar zichtbaar.

.Bijlage 18681

Laatst gewijzigd door Desperado : 15 December 2016 om 09:38
  Met citaat antwoorden
Oud 2 November 2015, 17:33   #6
anoniem17111
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik kom wel bij het scherm met instellingen. Maar zie nergens waar ik het startscherm kan aangeven.
Mijn laptopscherm is 1,
het losse scherm is 2.

maar probleem blijft.

Heb nogmaals de driver van de site van niekie geprobeerd, maar geeft aan dat mijn systeem niet compatible is.
  Met citaat antwoorden
Oud 2 November 2015, 17:40   #7
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marrich77 Bekijk bericht
Ik kom wel bij het scherm met instellingen. Maar zie nergens waar ik het startscherm kan aangeven.
Mijn laptopscherm is 1,
het losse scherm is 2.

maar probleem blijft.

Heb nogmaals de driver van de site van niekie geprobeerd, maar geeft aan dat mijn systeem niet compatible is.
..

..Bijlage 18684

vinkje zetten , voor het scherm wat nr 1 moet zijn.

Laatst gewijzigd door Desperado : 15 December 2016 om 09:38
  Met citaat antwoorden
Oud 2 November 2015, 17:56   #8
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marrich77 Bekijk bericht
Heb nogmaals de driver van de site van niekie geprobeerd, maar geeft aan dat mijn systeem niet compatible is.
Je kunt op de site van Intel ook Intell ook een util ophalen, die automatisch je drivers update> https://downloadcenter.intel.com/

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 2 November 2015, 18:37   #9
anoniem17111
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bij mij staat eht standaard scherm wel aangevinkt, maar grijs

En als ik het externe scherm pak, wordt het wel zwart.
  Met citaat antwoorden
Oud 2 November 2015, 19:24   #10
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Beetje mee spelen . moet lukken .
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:03.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.