Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 March 2013, 19:21   #21
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Lightbulb

4 extra apparaten aan de netwerkkabel aansluiten.


Mischien staan die apparaten ver uit elkaar kom je toch weer met kabels aan het prutsen.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2013, 19:38   #22
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
4 extra apparaten aan de netwerkkabel aansluiten.


Mischien staan die apparaten ver uit elkaar kom je toch weer met kabels aan het prutsen.
Zoals de Hulk schreef zal het niet ver van elkaar staan. Oplossing een switch.
Citaat:
Toen de LAN-kabel van de oude pc rechtstreeks in de tv gestoken en dan werkt het. Maar ja, dat is niets nieuws. Je bent je Lan-kabel op de oude pc kwijt!
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2013, 21:07   #23
anoniem33562
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Een switch op het bureaublad is een oplossing, maar ook dat van Desperado is een goed systeem lijkt mij.

Ik heb geen antennekabel op die tv/monitor aangesloten en waar zit die tv-kaart dan in die desktop? Die pc kostte in 2010 1800,- euro!

Ik heb ook nog geprobeerd de HDMI-kabel van een monitor naar de grote tv door te sluizen maar dat lukt ook niet.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2013, 21:14   #24
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

TV card kun jezelf in een beschikbaar PCI slot op het moederbord plaatsen.

Wel kijken of een Kaart bij je besturingssysteem past

En ja op een TV Card zit een aansluiting voor de Coax antenne kabel .


Of je probleem dan echt opgelost is, kunnen we hier nog niet goed beoordelen.

Laatst gewijzigd door Desperado : 22 March 2013 om 21:17
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2013, 21:38   #25
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Een TV card in een pc is in de regel bedoeld om op de pc TV te kunnen kijken. Voorheen was dat met analoog niet zo'n probleem. Met de tegenwoordige digitale tv zenders, betaal je een vermogen voor die kaarten en heb je nog steeds alleen maar tv zenders op je pc.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2013, 00:12   #26
anoniem33562
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedoel je deze Desperado? Maar hoe kun je die uitbreiden? Want een starterskit is één apparaat bij de router en de ander is dan bijvoorbeeld in de werkkamer maar dan heb je vervolgens niets elders.

Laatst gewijzigd door De Hulk : 23 March 2013 om 00:15
  Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2013, 08:10   #27
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Op elk stopcontact kun je dan ook een home plug aansluiten ,dus waar je verbinding nodig hebt.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2013, 21:57   #28
anoniem33562
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dus je begint met de starterskit, zeg maar 150,00 euro en vervolgens voor iedere plug nog eens 89,- euro. Dat telt ook nog wel aan.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2013, 23:02   #29
anoniem13187
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Is allemaal al uitgebreid uitgelegd aan meneer de hulk ,,maar die snapt het nog steeds niet.
Hij zou zelfs al 15 van die dingen kopen.

http://forum.computeridee.nl/showthr...ht=hulk&page=2
  Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2013, 23:27   #30
anoniem33562
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik snap het wel, maar stik helaas niet in het geld. Dus ik moet ook keuzes maken. Wat dacht je als ik een ton had liggen dan had ik het al aangeschaft. Nu heb ik een 2e monitor met kabel en verloop en dat kostte ook al 370,- euro. Nu heb ik een weer een SSD en andere hardware besteld.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:59.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.