Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 August 2011, 15:48   #1
anoniem13443
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Resolutie probleem W 7

Hallo ik heb een probleem, en daar kom ik op het moment niet uit.
Ff een korte uitleg, sinds kort heb ik een laptop met Windows 7 home, op deze laptop kun je een tamelijke hoge resolutie in stellen, nu heb ik de resolutie op 1360 x 768 staan, voor mijn ogen is dit goed te doen, nu wilde ik de resolutie toch eens op 1600 x 900 zetten, dit is ook nog redelijk te lezen, alleen als ik nu een snelkoppeling aanklik b.v. buienradar, dan krijg ik maar een klein beeld, ik maak dit dan groot doormiddel van uitrekken, maar dat help ook niet.
Ik heb alle opties die ik wist van XP uit geprobeerd maar niets helpt.
Is er misschien iemand die dit probleem kent, en mij verder kan helpen?

Gr. Jan

Ps. Explorer doet het wel na instellen
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 16:03   #2
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Arrow

Kijk eens in Configuratie .

Bijlage 16193


..
Meestal stelt Windows 7 beste resolutie in.

Dat wil niet zeggen dat iedereen daar gelukkig mee is.
Maar het werkt wel het beste.

Laatst gewijzigd door dutch-online : 24 June 2012 om 08:00
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 16:12   #3
anoniem13443
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online Bekijk bericht
Kijk eens in Configuratie .

Bijlage 16193


..
Meestal stelt Windows 7 beste resolutie in.

Dat wil niet zeggen dat iedereen daar gelukkig mee is.
Maar het werkt wel het beste.
Dat kan wel zijn dat Windows de beste resolutie instelt, maar dat werkt niet voor mijn probleem.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 17:03   #4
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wat is het merk en type laptop??
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 17:21   #5
anoniem13443
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stroke33 Bekijk bericht
Wat is het merk en type laptop??
ASUS x73E 1 week oud, maar dat zal niet het probleem zijn.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 17:37   #6
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja dat doet er wel toe want nu kunnen wij voor je kijken wat het probleem is en ja 1600 x 900 is de maximum resolutie van dit laptop scherm en ook de intel hd graphics 3000 kan deze resolutie met gemak aan.
Dat is dus niet het probleem, buienradar open je in je browser en dan zul je grootte van het "beeld van buienradar" dus in je browser moeten zoeken.
In Firefox gaat dit met CTRL + en - groter + kleiner - en in Windows IE precies hetzelfde.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 19:57   #7
anoniem13443
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stroke33 Bekijk bericht
In Firefox gaat dit met CTRL + en - groter + kleiner - en in Windows IE precies hetzelfde.
Dan maak ik alleen de inhoud van het beeld groter, maar de rand en het totaal blijft ongewijzigd.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 20:14   #8
anoniem17857
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

opent je browser in een klein venster?
dan klik je op het middelste vakje rechts bovenin ( tussen de - en het kruisje)
als je browser dan een groot venster heeft, dan met de alt toets en f4 afsluiten. als het goed is, opent hij de volgende keer met een groot venster.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 21:22   #9
anoniem13443
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dit werkt ook niet, ( Alt + F4) het gekke ervan is, als ik IE 9 open heb, en dan naar favorieten ga waar ik dan op de koppeling klik, dan wordt het beeld wel groot.
Wat mij nog te binnen schiet, kan het ook aan IE 9 liggen?
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2011, 21:40   #10
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je probleem is je browser venster, die kun je vol beeld maken door op het blokje tussen - en + te klikken.
Want als ik het goed heb begrepen dan is je bureaublad wel vol beeld!
Dus maak je door op het blokje tussen - en + te klikken het venster vol beeld.
Ik zit hier voor een 27"monitor met een resolutie van 1920X1200 full HD en ook hier werkt het gewoon 100%.
Je opent IE9 en je begint in een klein venster tenminste kleiner dan het scherm klik je nu op het blokje wat ik boven al aangaf dan word het venster vol beeld.
Dit alles tenminste als je bureaublad wel 100% is, zo niet dan kan je beeldscherm de resolutie van 1600 x 900 gewoon niet aan.

Misschien moet je op het bureaublad een nieuwe snelkoppeling maken naar buienradar zoals hij is als je hem bij favorieten krijgt.
Favorieten/buienradar

Het vergroten van het IE beeld kun je met CTRL + doen en met CTRL - maak je het weer kleiner.
Dus eerst IE met het blokje groter maken vol beeld zogezegd dan met CTRL + doen en met CTRL - het beeld vergroten. eigenlijk inzoomen en uitzoomen.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Image5.jpg‎ (59,4 KB, 2x gelezen)

Laatst gewijzigd door stroke33 : 22 August 2011 om 21:52 Reden: oops!
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:51.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.