Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 December 2015, 18:14   #1
anoniem44312
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard script fout

In IE met Windows 10 krijg enorm veel scriptfouten.
Ik heb al "Foutopsporing in scrips uitschakelen" aangevinkt maar dat maakt niets uit de melding blijft komen.

Mvg, Jos
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2015, 23:07   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik denk dat je een Malware besmetting hebt opgelopen:

Begin met een scan met ADWcleaner http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://www.malwarebytes.org/ en verwijder alles wat gevonden wordt.

Buiten deze twee kan je ook nog: Junkware Removal Tool gebruiken. http://www.bleepingcomputer.com/down...-removal-tool/ Het maakt wel tevoren een backup van het register.
Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties en dan het tabblad Advanced je instellingen opnieuw instellen.
Kijk in het menu “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren". Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 7 December 2015, 09:01   #3
anoniem15124
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Is het IE of Edge?
Al een andere browser geprobeerd?
Is het op (bijna) alle websites die je bezoekt of op 1 of enkele websites?
  Met citaat antwoorden
Oud 7 December 2015, 18:47   #4
anoniem44312
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Beste Niek, ik heb jouw suggesties opgevolgd maar helaas zonder resultaat.
Nu komt het: vanmiddag was er bijvoorbeeld op "marktplaats" niet doorheen te komen door de foutmeldingen, later in de middag werd het steeds beter en nu komt de fout helemaal niet meer voor. Dat was gisteren precies het zelfde!
Met Edge heb ik de fout nooit.
Een aantal sites zoals "marktplaats" hebben er veel last van maar bij de meeste gaat het goed.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 December 2015, 21:42   #5
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je veel Malware/Adware aangetroffen en heb je dat verwijderd?
Heb je ook JRT gedraaid? Zo niet doe dat nog even.
Heb je de gebruikte browser al op "standaard instellingen" gezet?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 7 December 2015, 22:03   #6
anoniem44312
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Er zijn 4 stuks malware gevonden en verwijderd.
Ik heb nu de browser op "standaard instellingen" gezet en opnieuw opgestart.
Even geprobeerd en dat ziet er tot nu goed uit.
Ik ga het een tijdje proberen en zal me dan weer melden.

Mvg, Jos
  Met citaat antwoorden
Oud 7 December 2015, 22:08   #7
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Oke. We wachten het even af.

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:51.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.