Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 2 January 2018, 19:18   #1
hapje007
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Berichten: 82
Standaard loop niet meer door

Ik heb update gedaan maar nu loop die niet meer door wat nu
IMG-20180102-WA0002.jpg
hapje007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 January 2018, 20:54   #2
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.696
Standaard

Gewoon doen wat er staat voorlopig, maar wel even het antivirus programma uitschakelen, of verwijderen.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 January 2018, 22:39   #3
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.880
Standaard

Ik heb wel een vraag, een update van wat naar wat ?
En doe je dat via het netwerk, of installatie media zoals CD of USB stick ?


Vertaling naar de Engelse versie:
"Windows could not complete the installation. To install Windows on this computer, restart the installation."
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 2 January 2018 om 22:42
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2018, 10:03   #4
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 703
Standaard

Start de Windows powershell. voer dit commando in: Get-WindowsUpdateLog
Druk op enter, dan komt op je bureaublad het WindowsUpdate log te staan en kan je daar in kijken wat er precies is misgegaan.

Dappertje
__________________
Dappertje

Gelukkig hoef ik niet zelf op mijn eten te jagen,
Ik zou niet eens weten waar gevulde koeken leven.....
Niets is zeker en zelfs dat niet......
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 January 2018, 16:48   #5
hapje007
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Berichten: 82
Standaard

netwerk doe ik het
hapje007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 January 2018, 18:40   #6
hapje007
 
Geregistreerd: 21 December 2009
Berichten: 82
Standaard

kom zelf niet in meer
hapje007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 January 2018, 19:00   #7
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.880
Standaard

Doet Shift + F10 iets ?
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:23.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.