Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 15 May 2016, 20:14   #1
Siebrand
 
Geregistreerd: 22 May 2011
Berichten: 165
Standaard Windows 10 downloaden

Hallo,

Ik wil graag windows 10 gaan downloaden, maar later gaan installeren. Ik wil dan graag de Windows 10 opslaan op een externe schijf, zodat ik hem later kan gaan installeren.
Kan ik die Windows toen die ik dan gedownload heb op meerdere pc's installeren?
Siebrand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 May 2016, 21:26   #2
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

En ja als je dat op pc's gebruikt met een geactiveerde W7 (+sp1) of W8.1 gebruikt gaat dat prima en wordt er automatisch geactiveerd bij een upgrade.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.

Laatst gewijzigd door Niekie30 : 15 May 2016 om 22:59
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 May 2016, 21:51   #3
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Standaard

Het gratis upgraden gaat niet eindeloos door , vermoedelijk stopt het op of na 29 Juli.
Alleen als je nu een reservering doet ,mag het ook later.
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 May 2016, 21:57   #4
Siebrand
 
Geregistreerd: 22 May 2011
Berichten: 165
Standaard

Bedankt voor de tips. En als ik hem via media creation tool op een usb stick zet, kan ik die dan op meerdere pc's installeren?

En hoe zit het dan met pc's waar eerst Windows 8 op stond en waar een upgrade naar Windows 10 op is gedaan. Hoe kun je deze dan terugzetten naar Windows 10? Vandaar mijn vraag van dat ik die gedownloade versie van Windows 10 op meerdere pc's kan installeren.
Siebrand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 May 2016, 23:05   #5
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Ik zette in m'n eerste post dat je die stick op meerdere pc's kan gebruiken en ook hoe dat moest.

"
Citaat:
En ja als je dat op pc's gebruikt met een geactiveerde W7 (+sp1) of W8.1 gebruikt gaat dat prima en wordt er automatisch geactiveerd bij een upgrade."
"

Nu is alleen de rest van het verhaal verdwenen helaas. Als je dat nog nodig hebt lees ik het wel.

En deze zin begrijp ik niet helemaal: ""
Citaat:
En hoe zit het dan met pc's waar eerst Windows 8 op stond en waar een upgrade naar Windows 10 op is gedaan. Hoe kun je deze dan terugzetten naar Windows 10? Vandaar mijn vraag van dat ik die gedownloade versie van Windows 10 op meerdere pc's kan installeren
.''

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2016, 11:50   #6
Aladin
 
Aladin's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Aardenburg
Berichten: 1.356
Standaard

Lijkt wel of er berichten weg zijn?
Aladin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2016, 12:00   #7
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aladin Bekijk bericht
Lijkt wel of er berichten weg zijn?
Ja Aladin ik wilde een deel van m'n eerste bericht quoten, maar toen bleek ik op "Edit" geklikt te hebben en was de rest weg.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 May 2016, 20:36   #8
Siebrand
 
Geregistreerd: 22 May 2011
Berichten: 165
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Ik zette in m'n eerste post dat je die stick op meerdere pc's kan gebruiken en ook hoe dat moest.

" "

Nu is alleen de rest van het verhaal verdwenen helaas. Als je dat nog nodig hebt lees ik het wel.

En deze zin begrijp ik niet helemaal: "".''

Niek
Daarmee bedoel ik dat ik al een laptop met Windows 8.1 heb geupgrade naar Windows 10. Mocht deze problemen geven en ik hem terug wil zetten naar fabrieksinstellingen, hoe behoud ik dan Windows 10. Of kan ik dan gewoon de gedownloade versie via media creation tool gebruiken?
Siebrand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 May 2016, 20:47   #9
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Als W10 eenmaal is geïnstalleerd en geactiveerd kan je altijd daarna een clean install op die laptop doen. W10 wordt dan automatisch geactiveerd.
Je kunt echter alleen de eerste maand met een paar klikken terug naar je vorige besturing systeem.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2016, 08:08   #10
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Berichten: 4.832
Standaard

Maak een image die je terug kunt zetten.......
__________________
Sig;
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.
Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:45.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.