Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Netwerk

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 15 April 2013, 16:35   #1
anoniem14162
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard router upc

Is het mogelijk om de router van upc te vervangen door een eigen router? Upc heeft mij de cisco 3925 beschikbaar gesteld maar ik wil een uitgebreidere router met meerdere aansluitingen. Of zit ik aan deze router vast?
  Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2013, 16:58   #2
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je meer netwerkpoorten wil kun je er ook een switch aan hangen. Veel goedkoper. Met een eigen modem heb je ook niet de garantie dat het altijd blijft werken, los van dat het helemaal niet kan.

Wat je wel kunt overwegen is een eigen router achter de UPC modemrouter te hangen. Je moet dan in de Cisco de routerfunctionaliteit uitzetten. Zie ook http://tweakers.net/nieuws/85071/upc...onaliteit.html
  Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2013, 17:23   #3
anoniem14162
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat is inderdaad een idee. Ik heb namelijk mijn netwerk sinds kort bekabeld en ik kom een poort tekort voor mediaplayer voor de tv aansluiting in de slaapkamer. Bedankt.
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2013, 21:29   #4
anoniem17857
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

zou ik eerder voor een hub kiezen, kost ongeveer 20 euro
  Met citaat antwoorden
Oud 17 April 2013, 06:31   #5
anoniem13724
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yomel Bekijk bericht
zou ik eerder voor een hub kiezen, kost ongeveer 20 euro
een hub is een dom oud ding wat je netwerk goed kan vertragen

een switch kan mits de upc modem / modem-router interne ip nummers uitgeeft

meestal ip nummers in 192.168.?.? of 10.?.?.?

anders eerst een router aan de upc modem hangen
  Met citaat antwoorden
Oud 17 April 2013, 20:37   #6
anoniem17857
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

sorry sjouwer bedoelde ook een switch.hetzelfde als foobar dus.

Laatst gewijzigd door yomel : 17 April 2013 om 21:36
  Met citaat antwoorden
Oud 18 April 2013, 16:44   #7
anoniem14162
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja het ip is 192.168.1.10 dus het wordt een switch. Bedankt voor de antwoorden.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:38.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.