Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows NT/2000/XP

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 December 2016, 14:36   #11
pieter204
 
Geregistreerd: 15 February 2016
Berichten: 55
Standaard

geen problemen met netwerk , ik wil juist de printscreen die ik gemaakt heb van apparaatbeheer
hier op zetten maar dat gaat niet ? wat is daar fout ?

Laatst gewijzigd door pieter204 : 27 December 2016 om 17:21
pieter204 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2016, 17:27   #12
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.956
Standaard

Te groot qua opslagformaat ?

Reintjes uitleg van foto's plaatsen:
http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=42011

( Hoe te plaatsen, en bij reactie #22 hoe te maken
http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=41995 )

Door Alt+Printscr te gebruiken neem je alleen het actieve venster (Apparaatbeheer), niet je hele scherm, en maak dat venster dan een klein fortmaat om je JPG kleiner te houden.


Wat staat er dan als foutmelding bij je netwerk, dat gele uitroepteken ?
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 27 December 2016 om 20:45
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2016, 20:06   #13
pieter204
 
Geregistreerd: 15 February 2016
Berichten: 55
Standaard

Controller code 31 fout
opslagformaat is maar 31Kb

Laatst gewijzigd door pieter204 : 27 December 2016 om 20:09
pieter204 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2016, 20:41   #14
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.956
Standaard

Zie je wel een paperclipje boven de editor ?
WYSIWEYG_forum_editor.jpg
Dat geeft dit scherm:
Beheer_bijlagen.jpg

Eerst 'Bladeren' naar het bestand en kiezen, dan 'Uploaden'.
Dan Beheer bijlagen sluiten, je cursor op de gewenste plaats in je tekst zetten, en dat pijltje NAAST de paperclip drukken en het bestand weer kiezen om in je tekst te zetten.

(Misschien een andere editor kiezen in je Gebruikersvoorkeuren wanneer je niet hetzelfde ziet)
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2016, 21:18   #15
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 703
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieter204 Bekijk bericht
erikdenhouter wat ik te lezen krijg welke foutmelding er bij dat gele uitroepteken gegeven wordt
Stuurprogramma's kan niet laden (Code31
Daarvoor moet je ze uit apparaat beheer verwijderen.
Als je dan opnieuw opstart zal Windows z'n eigen drivers weer instaleren

Dappertje
__________________
Dappertje

Gelukkig hoef ik niet zelf op mijn eten te jagen,
Ik zou niet eens weten waar gevulde koeken leven.....
Niets is zeker en zelfs dat niet......
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2016, 22:35   #16
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.956
Standaard

Dappertje, volgens pieter204 staat er een geel uitroepteken bij de netwerkadapter, en staat het CVD/DVD station onder 'Diskettestations'.
Wie er nu eigenlijk een foutcode 31 heeft, daar probeer ik achter te komen, want er zijn geen netwerkproblemen. Vandaar eerst eens kijken hoe Apparaatbeheer er nu eigenlijk uit ziet, al moet ook ik aannemen dat de foutmelding toch voor de CD/DVD is, want die werkt tenslotte niet.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieter204
als ik hardware open doe en aparaatbeheer dan zie ik dat daar onder diskettestations Dvd-/cd-rom-stations staan , maar daaronder bij Netwerkcontroller staat een geel rondje met een uitroeping teken er in.
Ik zou ook willen weten welk merk en type moederbord er in zit. Dit zou je met een programma als Speccy kunnen uitlezen.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 28 December 2016 om 11:40
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 December 2016, 17:22   #17
pieter204
 
Geregistreerd: 15 February 2016
Berichten: 55
Standaard

het moederbord is K8N4-Series en hier id de screen http://forum.computeridee.nl/attachm...1&d=1482942157
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg ScreenShot129.JPG‎ (25,8 KB, 15x gelezen)
pieter204 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 December 2016, 19:21   #18
pieter204
 
Geregistreerd: 15 February 2016
Berichten: 55
Standaard

nu heb ik in de bios fabriek instelling gedaan en dan heb ik gezien bij het terug opstarten dat de cd roms
aangeduid waren en maar niet in mijn computer en ook niet in Apparaatbeheer , dat gele uitroepteken
en cd rom staat er ook niet meer bij verder heb ik gezien dat de Netwerkcontroller er ook niet meer bij staat en anders wel
pieter204 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 December 2016, 20:23   #19
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.956
Standaard

Even alles op een rij houden.... Ik zie namelijk geen gele uitroeptekens in je afbeelding, en wel een netwerkadapter. Als er wel ergens een geel uitroepteken staat, dan graag nogmaals een schermafbeelding daarvan.

(Weet je ook waarvan de 'Jungo' in Apparaatbeheer is ? )

Het is belangrijk dat je voor alle schijfcontrollers (IDE ATAPI en eventueel RAID) de laatste stuurprogramma's (drivers) installeert van de site van de fabrikant van je moederbord, hier kan je ze vinden als dat het juiste moederbord is:
http://www.asus.com/support/Download/1/20/4/1/23/

Dit is hoe je het kan aanpakken:
* Maak een Herstelpunt in je Systeemherstel.
* Dan op die pagina kiezen voor het OS (XP, of XP 64bit indien zo)
* Dan downloaden en installeren die onder 'Others'; de chipset.
...(Let op, het kan ook zijn dat je de chipset versie 6.66 moet hebben die onder 'Utillities' staat, daar is de site niet duidelijk over. Die version 6.66 is wel de laatste)
* Daarna herstarten die PC, en eventueel de RAID controller drivers ook installeren en de PC herstarten.

Als je iets van de binnenkant van je PC kent, zou ik voordat je aan het bovenstaande begint eerst van elk schijfstation controleren of de kabels goed aangedrukt zitten, omdat je tegenstrijdige dingen lijkt te zien gebeuren.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 28 December 2016 om 20:41
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 December 2016, 22:44   #20
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 703
Standaard

Hier kan je de chipset drivers downloaden NVidia chipset.
Of dit de juiste is weet ik niet zeker anders moet je in ieder geval op deze site zoeken.
http://www.nvidia.co.uk/download/dri...aspx/868/en-uk


Dappertje
__________________
Dappertje

Gelukkig hoef ik niet zelf op mijn eten te jagen,
Ik zou niet eens weten waar gevulde koeken leven.....
Niets is zeker en zelfs dat niet......
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:23.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.