Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Internet Overige

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 May 2013, 12:27   #1
marcel
 
Geregistreerd: 4 October 2006
Berichten: 177
Cool Probleem Spotnet

Ik had een paar dagen geleden problemen met Spotnet, maar dank zij het forum waren die opgelost.
Nu heb ik weer problemen. Steeds als ik Spotnet opstart en de reacties zijn gedownload, krijg ik de melding "System.OutofMemory.Exception" en worden de reacties niet opgeslagen.
Als ik daarna Spotnet weer opstart, begint het programma opnieuw alle reacties te downloaden.
Wat is er aan de hand en wat kan ik hieraan doen? Wie o wie kan mij helpen?

Alvast bedankt.

Marcel
marcel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 May 2013, 12:43   #2
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 11.280
Standaard

Ziet er naar uit dat het een lokaal probleem is.
Heb je de laatste nieuwe versie van Spotnet? Het schijnt ook te liggen aan een bepaalde verkeerde manier van uploaden van spots.

Dit las ik nog op het Spotnet forum als oplossing. Is wel van 2 jaar terug maar schijnt vaker geholpen te hebben:
Citaat:
In de map c:\programdata\spotnet zit een bestand met extensie .spot.
dit is je databank. Openen met wordpad of notepad en alle afwijkende spots verwijderen. Deze zijn herkenbaar aan een langere cijferreeks voor aan de tabel.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2013, 10:17   #3
Votje
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb dezelfde problemen gehad allen op een Win7pc om een of andere duistere reden werkt Spotnet weer. Terwijl hij op mijn tweede Win7pc niet werkt.
Votje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2013, 15:17   #4
marcel
 
Geregistreerd: 4 October 2006
Berichten: 177
Standaard

Ik heb inderdaad Win7 pc.
Moet ik gewoon afwachten? Ik heb de nieuwste versie van Spotnet weer geïnstalleerd, maar krijg nog steeds diezelfde melding.
Hoe moet ik de spots dan anders uploaden?

Marcel
marcel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2013, 18:11   #5
marcel
 
Geregistreerd: 4 October 2006
Berichten: 177
Standaard

Hoe heet die map met die extensie?

Marcel
marcel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2013, 20:38   #6
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 11.280
Standaard

Staat er toch bij vermeld? C:\programdata\spotnet maar als je die niet kunt zien dan moet je even "verborgen mappen en bestanden tonen" instellen.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2013, 22:06   #7
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Ik gebruik Spotnet maar heb op de hele pc, geen enkele map met de extensie .spot.

Niek
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2013, 23:26   #8
tjoekse
 
tjoekse's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 March 2005
Berichten: 4.595
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Ik gebruik Spotnet maar heb op de hele pc, geen enkele map met de extensie .spot.

Niek
dat is nu .db, blacktiger heeft het over een 2 jaar oude versie

@marcel welke versie gebruik je ?

Laatst gewijzigd door tjoekse : 13 May 2013 om 23:29
tjoekse is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2013, 23:28   #9
Edmoor
 
Edmoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Berichten: 3.857
Standaard

De extensie .spot wordt al sinds een paar versies terug niet meer gebruikt.
De database bestanden heten nu <provider>.dbc en <provider>.dbs en staan inderdaad in C:\ProgramData\Spotnet
Bijvoorbeeld news.sunnyusenet.com.dbs en news.sunnyusenet.com.dbc
Spotnet versie 1.8.1

Als je beide bestanden verwijderd of een andere naam geeft en dan Spotnet start worden ze volledig opnieuw opgebouwd.
Grote kans dat dan je probleem over is omdat het inderdaad lijkt op corruptie in die bestanden.
__________________
<---The information went data way ---

Laatst gewijzigd door Edmoor : 13 May 2013 om 23:36
Edmoor is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 May 2013, 12:51   #10
marcel
 
Geregistreerd: 4 October 2006
Berichten: 177
Standaard

Ik heb Spotnet versie 1.8.1 en heb inderdaad het bestand <provider>,dbs gevonden en verwijderd.
Ik zal nu Spotnet weer opstarten en kijken of het nu wel goed gaat.
Bedankt iedereen.

Marcel
marcel is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:58.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.