Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 March 2012, 17:56   #11
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En dan direct één met 2 x ATX12V (8-polig) dan los je in een keer al je problemen op.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 March 2012, 18:56   #12
anoniem31505
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat hij uit gaat en daarna weer aan doet hij bij mij ook, dan doet hij een power cycle.
Maar een 550 watt is inderdaad te weining voor dat systeem.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2012, 10:55   #13
anoniem45786
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door H4RDSTYLE Bekijk bericht
Een 550 watt voeding is wel wat aan de lage kant hoor. Die zou ik idd maar vervangen.
Oke, ik ga zodra ik het geld heb een nieuwe betere voeding nemen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stroke33 Bekijk bericht
En dan direct één met 2 x ATX12V (8-polig) dan los je in een keer al je problemen op.
Inderdaad, als ik toch een nieuwe moet hebben dan maar meteen goed doen. Ik heb een voeding gevonden die ik waarschijnlijk wil kopen en ik denk dat deze twee 8 polige stekkers heeft. Dit is wat er staat.

1 x ATX12V (4+4-polig), 1 x ATX12V (8-polig)

Verder heeft deze 6 aansluitingen voor de grafische kaart, meer dan genoeg dus.
http://www.alternate.nl/html/product...r+dan+800+Watt


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bigster Bekijk bericht
Dat hij uit gaat en daarna weer aan doet hij bij mij ook, dan doet hij een power cycle.
Maar een 550 watt is inderdaad te weining voor dat systeem.
Bedankt, dat power cyle, doet elke pc dat standaard als die een te zwakke voeding heeft?
  Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2012, 12:27   #14
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik denk dat je beter af bent met zoiets als deze
http://www.4launch.nl/shop/#p-4-productid-083969
Een beter merk, goedkoper, en beter passend bij je systeem, 1100 watt is wel een beetje overkill vind ik.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2012, 14:03   #15
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik denk dat je het beste een voeding kunt nemen met 2 X ATX 8 pins 12 volt zoals deze zie details "Extra aansluitingen 1 x ATX12V (4-polig) of 2 x ATX12V (8-polig)" bestel er wel de juiste kabels bij.Deze zou ook kunnen .

Laatst gewijzigd door stroke33 : 27 March 2012 om 14:06
  Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2012, 19:29   #16
anoniem31505
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RichardMoti Bekijk bericht
Bedankt, dat power cyle, doet elke pc dat standaard als die een te zwakke voeding heeft?
Bij mij doet hij dat niet omdat de voeding te zwak is (Corsair AX1200) maar omdat ik de switch achter op de voeding ook uit doe.
Bij jou weet ik bijna zeker dat het komt door de zwakke voeding.

Ik blijf er trouwens bij dat de 2e aansluiting niet nodig is, ik had het niet nodig bij mijn X58 mobo en bij mijn huidige X79 Rampage IV ook niet, dit is slechts ter informatie en laat je hierdoor niet tegen houden om die 2e aansluiting gewoon te gebruiken bij je nieuwe voeding
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:27.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.