Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 19 February 2016, 21:13   #1
anoniem31780
Guest
 
Berichten: n/a
Exclamation Media Creation Tool maakt ISO niet meer aan ?

L.S,

Volgens deze link:
http://www.automatiseringgids.nl/nie...-10-upgrade-af
maakt de Media creation Tool niet meer een ISO- bestand aan.
Hiermee hoefde in het verleden niet te wachten op het icoon in de rechter onder hoek.
Weten jullie of dit klopt ?
Ik twijfel of ik er verstandig aan doen om toch deze tooling te gebruiken.
Hij staat op het punt te gaan installeren en dan is er geen weg terug lijkt het !
  Met citaat antwoorden
Oud 19 February 2016, 21:22   #2
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Gewoon te downloaden bij Microsoft, wordt niet aangemaakt maar is dus te downloaden.
USB stick of DVD is gelijk te maken en de ISO zelf als image op een DVD te branden als image met ImgBurn b.v. of met Rufus op een USB stick.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 February 2016, 21:30   #3
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Die link is wel 3 maanden oud.

Dit is de bestaande Microsoft link voor info over de upgrade naar Windows 10, en de download van de ISO en het Media Creation Tool.

https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...load/windows10

Ik kan mij niet voorstellen dat als Microsoft zo graag iedereen laat upgraden, dat dan de beschikbaar gestelde middelen nu niet in orde zijn.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 February 2016, 21:41   #4
anoniem31780
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Erikdenhouter.
de link geeft het volgende weer:
We are sorry, the page you requested cannot be found.
Ik had het met Ctrl C en Ctrl V gedaan dus dat kan niet fout gaan.
Wat nu ?
  Met citaat antwoorden
Oud 19 February 2016, 22:02   #5
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je bedoelt met Ctrl+C en Ctrl+V uit de tekst hierboven gehaald ? Dat kan snel fout gaan, want de forum software kort de echte (lange) link in, kijk maar naar de drie puntjes in de tekst.

Een beetje afhankelijk van je browser en instellingen, maar gewoon klikken op de link hierboven zou je browser moeten ingeven de pagina te openen. Vaak is de klik van je wieltje (drukken op het wieltje van je muis) nog de makkelijkste, want dan wordt de link gelijk in een nieuwe tab geopend.

Ook is het mogelijk (ook wat afhankelijk van de gebruikte browser) om op de link RECHTS te klikken, en te kiezen voor 'Snelkoppeling kopiëren' (in Internet Explorer) of 'Koppelingslocatie kopiëren' (in Firefox b.v.), en dan te plakken in je adresbalk van je browser.
Maar gewoon (wiel-)klikken op de link moet ook werken.

Ctrl+C werkt in ieder geval zelden goed voor een (lange) link in de tekst.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 February 2016, 22:07   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je naar windows 10 upgrade (dus geen kale nieuwe installatie) is er altijd een weg terug, de eerste maand.
Met 3 klikken en 10 min. later, ben je weer terug bij je oude besturing systeem. Let wel dit werkt maar een maand.

En als je die tool (de Media Cration Tool) gebruikt met een usb stick (min. 4 GB) heb je geen Rufus nodig, want Microsoft zorgt dat het dan gewoon werkt.
Let wel die Media cr. tool zet je gewoon in de download op je pc en daar klik je dubbel op. Daarna volgen een aantal zeer heldere keuzes waarna Windos 10 op de usb stick wordt gezet..

Je start je pc met W7 og 8.1 op en als die draait plaats je de gemaakt usb stick met W10 en start en setup.exe progje op de usb stick.


Niek

Laatst gewijzigd door Niekie30 : 19 February 2016 om 22:11
  Met citaat antwoorden
Oud 19 February 2016, 22:18   #7
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Staat gewoon dat je het gelijk kan maken......
Pearl heeft een aktie, ik zeg, doen.

En de link naar W10 werkt gewoon, draai Malwarebytes...
  Met citaat antwoorden
Oud 19 February 2016, 22:20   #8
anoniem31780
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ls,
Heb je eigenlijk wel die media creation tool nodig.
Kan ik niet af met die upgrade knop ?


PS: link werkt nu wel, ik had het via de mail van ene PC naar de andere gedaan, niet slim.
Nu op de PC die moet veranderen Computeridee geopend zodat link kon aan klikken.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 February 2016, 22:27   #9
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee hoor het kan goed zonder de MCT, alleen vooral als je meer pc's wil doen, werkt het wel effe een tikkie sneller.

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:12.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.