Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 July 2017, 14:55   #1
anoniem13844
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Rafelige afbeeldingen en letters (Farmville2)

Het gaat hier om het spel FarmVille 2 (FV2).
Dat speel ik via Chrome en Firefox, onder 2 verschillende accounts.

Met Chrome heb ik mooie afbeeldingen en tekst.
Maar met Firefox zijn die 'rafelig'. (Alsof je een afbeelding teveel verkleind hebt en het dan vergroot weergeeft.)
Ik geloof dat het alleen bij dat spel voorkomt. Maar bij de instellingen van FV2 kan ik niets vinden, waarmee ik het kan verhelpen.

Vermoedelijk heeft het iets te maken met 'Hardwareversnelling', dat kwam ik ergens tegen.
Maar een oplossing kan ik niet vinden.

Ik heb Firefox helemaal verwijderd en opnieuw in gebruik genomen. Dat helpt niet.

Zou iemand eens even met mee willen denken a.u.b.?
  Met citaat antwoorden
Oud 12 July 2017, 15:40   #2
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En waarom FF als je het in Chrome niet hebt?

Staat allemaal zo?
http://zyngablog.typepad.com/farmvil...r-support.html

Geen verbetering, Adobe Flash verwijderen of uitschakelen, zal html5 worden gebruikt.
https://support.mozilla.org/nl/kb/ht...-video-firefox

Laatst gewijzigd door Lange Pier : 12 July 2017 om 18:30
  Met citaat antwoorden
Oud 12 July 2017, 16:09   #3
anoniem13844
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Rafelige afbeeldingen etc.

Bedankt voor je antwoord, Lange Pier, maar het heeft nog niet geholpen.

Waarom FF? Ik speel onder mijn eigen naam in Chrome en onder een pseudoniem in FF, omdat ik niet weet hoe ik op een andere manier met 2 'persoontjes' zou kunnen werken.

Ik heb de beide suggesties opgevolgd. Bij de 2e zou ik de plug-in moeten kunnen uitschakelen, maar dat werkt niet. Ik krijg geen FV2 te zien, alleen de melding dat ik de plug-in moet downloaden. Zou dat komen doordat ik Windows 7 nog gebruik? (Windows 10 werkt niet op mijn laptop.)
  Met citaat antwoorden
Oud 12 July 2017, 18:31   #4
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En in internet explorer?
  Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2017, 15:48   #5
anoniem13844
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Internet Explorer heb ik (nog) niet geprobeerd. Dat ga ik nu toch maar doen.
Wordt vervolgd.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2017, 15:56   #6
anoniem13844
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nou, die werkt meteen niet meer. Dat herinner ik me nu ook, daarom stopte ik er een tijd geleden ook mee.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2017, 16:56   #7
anoniem13844
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Daarna nog een andere browser geprobeerd: Vivaldi.
De afbeeldingen zijn daar iets scherper dan in FF en ik kan FV2 daar ook op volledig scherm spelen. Maar de letters zijn nog steeds rafelig en het beeld 'danst'. Daar kan ik niet mee werken natuurlijk. Ik heb het er allemaal maar weer afgehaald.
Ik begin inmiddels steeds meer te denken dat mijn laptop te oud en te vol is geworden. En traag! Het fysieke geheugen werkt in FV2 op 92 tot 95%.
Op naar een nieuwe!
Bedankt voor het meedenken, Lange Pier.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2017, 19:24   #8
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toverheks Bekijk bericht
Daarna nog een andere browser geprobeerd: Vivaldi.
De afbeeldingen zijn daar iets scherper dan in FF en ik kan FV2 daar ook op volledig scherm spelen. Maar de letters zijn nog steeds rafelig en het beeld 'danst'. Daar kan ik niet mee werken natuurlijk. Ik heb het er allemaal maar weer afgehaald.
Ik begin inmiddels steeds meer te denken dat mijn laptop te oud en te vol is geworden. En traag! Het fysieke geheugen werkt in FV2 op 92 tot 95%.
Op naar een nieuwe!
Bedankt voor het meedenken, Lange Pier.

Wel eens aan Schijf opruiming gedaan , en oude herstelpunten behalve het laatste verwijderen.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2017, 19:50   #9
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je rechtsklikt op een willekeurige flash animatie, heb je ook een optie quality, met de keuze low/medium/high. Onder settings heb je ook nog een optie hardware accelleration, maar ik betwijfel of dat iets uitmaakt. Maar probeer gewoon eens. Mogelijk moet je nog wel firefox tussendoor opnieuw starten.
  Met citaat antwoorden
Oud 14 July 2017, 09:47   #10
anoniem13844
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Wel eens aan Schijf opruiming gedaan , en oude herstelpunten behalve het laatste verwijderen.
Jazeker, Desperado. Want daar begin je doorgaans mee als je computer traag wordt.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:49.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.