Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 January 2013, 10:02   #11
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Standaard

Bij Instellingen
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 January 2013, 10:33   #12
irene.de.pauw
 
Geregistreerd: 11 November 2008
Locatie: Aartselaar (bij Antwerpen)
Berichten: 151
Standaard

In Computer Idee nr. 1 van 2013 heb ik het volgende gelezen en bij mij ook toegepast:
Druk op de Windowstoets+R en voer de opdracht netplwiz uit. Verwijder het vinkje bij Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Bevestig met Ok en vul uw login-ID in.
Alleen wanneer de laptop uit slaapstand komt, moet ik nog een wachtwoord ingeven.
irene.de.pauw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 January 2013, 12:03   #13
henri-aalten
 
Geregistreerd: 9 March 2007
Berichten: 177
Standaard

Ook dan krijg ik dezelfde melding zie in Bijgevoegd.
Alleen nee staat donker ja kun je niets mee

Kijk ook eens in Bijgevoegd.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Start.jpg‎ (29,4 KB, 7x gelezen)
henri-aalten is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 January 2013, 12:33   #14
irene.de.pauw
 
Geregistreerd: 11 November 2008
Locatie: Aartselaar (bij Antwerpen)
Berichten: 151
Standaard

Als je het administrator wachtwoord ingeeft, dan komt de Ja knop toch te voorschijn?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Gebruikersaccounts.jpg‎ (30,5 KB, 6x gelezen)

Laatst gewijzigd door Moderator : 27 January 2013 om 14:23
irene.de.pauw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 January 2013, 12:48   #15
henri-aalten
 
Geregistreerd: 9 March 2007
Berichten: 177
Standaard

Ja geloof het meteen, maar hier toch echt niet.
Als ik netplwiz ingeef, krijg ik ook de melding zoals eerder in Bijgevoegd

Je schrijft verder: Als je het administrator wachtwoord ingeeft, dan komt de Ja knop toch te voorschijn?
waar en of hoe doe je dat??
henri-aalten is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 January 2013, 13:19   #16
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.822
Standaard

Irene.... je email adres is leesbaar. Ik zou het plaatje even aanpassen.

Niek
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 January 2013, 11:05   #17
irene.de.pauw
 
Geregistreerd: 11 November 2008
Locatie: Aartselaar (bij Antwerpen)
Berichten: 151
Standaard

Inderdaad, ik heb dat ook gezien. Hoe pas ik nu nog het plaatje aan?
irene.de.pauw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 January 2013, 11:25   #18
irene.de.pauw
 
Geregistreerd: 11 November 2008
Locatie: Aartselaar (bij Antwerpen)
Berichten: 151
Standaard

[URL="http://www.windowscorner.nl/windows8/workshops/automatisch_inloggen.php"[/URL]

Kan deze link je helpen?

Laatst gewijzigd door Moderator : 27 January 2013 om 14:21
irene.de.pauw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 January 2013, 11:35   #19
irene.de.pauw
 
Geregistreerd: 11 November 2008
Locatie: Aartselaar (bij Antwerpen)
Berichten: 151
Standaard

Henri-aalten,

Als ik jouw bijvoegsel lees, staat daar onderaan: geef een administrator wachtwoord op en druk op 'ja'. Ik vermoed dat als je dit aanklikt, en een wachtwoord opgeeft, je op 'ja kan klikken.
Meer kan ik niet bedenken (ben zelf een digibeet). Succes!
irene.de.pauw is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 January 2013, 11:50   #20
henri-aalten
 
Geregistreerd: 9 March 2007
Berichten: 177
Standaard

Ook geprobeerd. Maar ik krijg nergens de mogelijkheid om ook maar iets in te vullen.
henri-aalten is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:53.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.