Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 June 2015, 12:36   #1
anoniem42222
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard windows old

Normaal gesproken moet je in vorige Windows old verwijderen via schijfopruiming. Dat heb ik dus gedaan maar Wold blijft trots en fier staan in windows. Zie ik iets over het hoofd?
  Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2015, 12:53   #2
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kun je de map niet gewoon zelf wissen? Hij wordt niet meer gebruikt door de nieuwe installatie. Mogelijk kan windows wel vervelend doen over rechten, maar geef dan een user Everyone alle rechten voor de map.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2015, 13:11   #3
anoniem42222
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Couch ik kan de map uiteraard wel wissen maar die 11,5 gb blijft dan gewoontegetrouw wel staan op station C. Krijg ook geen enkele melding van eigendomsrechten. Vreemd.
(ik bedoel de inhoud van de map, het aantal gb's op C verandert daardoor niet)

Laatst gewijzigd door robglanerbrug : 12 June 2015 om 13:31
  Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2015, 15:43   #4
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dus als je hem wist, blijft ie staan, zonder foutmeldingen? Check dan de disk eens op fouten.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2015, 16:21   #5
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hmmmm wissen en dan de prullenbak even legen?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2015, 16:52   #6
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het wil een enkele keer wel voorkomen, dat gewiste bestanden lijken te blijven staan. Maar na rebooten zie je ze dan niet meer terug.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2015, 17:11   #7
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je in schijfopruiming de knop 'systeembestanden opschonen' gebruikt? (onderin het venster)
  Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2015, 17:28   #8
anoniem42222
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

jazeker Satneef, uiteraard. Enfin, ga de map echt verwijderen, prullebakkie legen en indien nodig de chkdsk /r zijn of haar werk eens laten doen
  Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2015, 18:30   #9
anoniem42222
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Mijn excuses. Wat blijkt achteraf....Het heeft toch iets te maken met eigendomsrechten. Nu wist ik in W7 hoe te handelen maar in W10 is mij dat absoluut niet duidelijk. Ook wil ik nog even opmerken dat mijn broodwinning er niet van af hangt. Heb W10 (preview) op een wat gedateerd systeem draaien om wat te experimenteren maar ondanks dat ben ik dankbaar voor alle suggesties
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:14.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.