Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 June 2014, 12:24   #1
Guest
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard ram upgrade

http://www.geheugen.nl/transcend/800...l50-a-1eh.html

ik heb op het moment 4gb erin zitten(laptop)
en wil 8 gb bij kopen
kan dat gewoon ?? dat ik totaal 12 gb heb???
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2014, 12:34   #2
anoniem46701
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

er kan veel, maar of je dr wat aan hebt is een tweede: een 32bts systeem kan niet meer dan 3 gb adresseren.
alleen dus een optie als je systeem 64 bit is.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2014, 12:40   #3
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Een 32 bits systeem kan 4GB adresseren maar een deel wordt gebruikt voor de hardware die erin zit en een reservering ervoor, blijft er 3,25GB over.

Maar goed, in die link die je zelf geeft staat het gewoon allemaal.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2014, 12:46   #4
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Waarvoor heb je eigenlijk zo veel intern geheugen nodig? Draai je bepaalde applicaties die daar optimaal gebruik van maken?

Een upgrade naar 8GB totaal is voor de meeste applicaties al meer dan zat.

Zoek je merkbare snelheidswinst, dan kun je wellicht beter gaan voor een SSD als je die nog niet hebt.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2014, 13:06   #5
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Volgens toshiba zit er standaard 1x4GB in, met 64bit windows.
http://www.toshiba.nl/laptops/satell...ite-l50-a-1eh/
Je kunt er één module bij zetten, die 8GB zou kunnen zijn, waarna je 12GB hebt.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:08.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.