Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 August 2013, 12:58   #1
anoniem17701
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard taakbalk verplaatsen

De taakbalk zit sinds gisteren aan de rechterkant.Het lukt me niet om hem weer naar de onderkant van het scherm te krijgen.Het scherm staat niet vergrendeld.Maar het verslepen werkt niet.
het is onhandig omdat ook het scherm nu zo is dat ik niet bij de sluitknop rechtsboven kan komen.hoe los ik dit op?
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2013, 13:26   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Rechtsklik op de taakbalk en haal het vinkje weg bij "Taakbalk vergrendelen". Daarna pak je hem met links beet en sleept hem op zijn plaats, waarna je hem weer vergrendelt.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2013, 14:27   #3
anoniem17701
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Niek, Er staat geen vinkje bij taakbalkvergrendelen.
Ik merkte net wel dat het probleem zich alleen bij mijn eigen account voor doet.
Voor de kleinkinderen heb ik een apart account en daar staat alles wel goed.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2013, 15:02   #4
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dan moet je hem kunnen verplaatsen.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2013, 15:18   #5
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je taakbalk staat nu rechts. Maar je hele scherm is toch niet 90 graden gedraaid?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2013, 23:09   #6
anoniem17701
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedankt voor de hulp.Het is nu weer in orde.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2013, 23:21   #7
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Doky..... dan willen we toch graag weten, hoe het nu is opgelost, want daar leren we allemaal weer van.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 19 August 2013, 21:27   #8
anoniem17701
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Niek, ik heb gewoon je advies goed opgevolgd. Ik heb hem nu in de goede stand vergrendeld.
Nogmaals, bedankt
  Met citaat antwoorden
Oud 19 August 2013, 22:16   #9
anoniem55742
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb zo'n 16 x 9 scherm en de taakbalk naar rechts verplaatst..
Er is nu meer hoogte beschikbaar voor scherminhoud.
Bovendien zijn de icoontjes wat groter, waar mijn al wat oudere ogen plezier van hebben.

...Bert P
  Met citaat antwoorden
Oud 20 August 2013, 07:50   #10
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bert P Bekijk bericht
Ik heb zo'n 16 x 9 scherm en de taakbalk naar rechts verplaatst..
Er is nu meer hoogte beschikbaar voor scherminhoud.
Bovendien zijn de icoontjes wat groter, waar mijn al wat oudere ogen plezier van hebben.

...Bert P
Toets F11 en je heb nog meer ruimte in de hoogte

Terug naar normaal ook weer F11
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:00.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.