Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 2 July 2014, 14:26   #51
anoniem37718
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dank je, ik had daar dat andere programma al voor gedownload specy oid heete het geloof ik, maar het plaatsen van de resultaten ervan lukt nog even niet, na mijn vakantie verder
  Met citaat antwoorden
Oud 7 July 2014, 10:36   #52
anoniem37718
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
http://www.geheugen.nl/?mpid=6577&gc...FVHMtAodmBEANA

Hier kun je zien wat er aan geheugen inzit , en wat er verder voor uitbreiding mogelijk is.

Je hoeft het daar niet te kopen.
bij deze voor de zekerheid de inhoud van mijn computer, beetje late reactie,
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: txt PC_VAN_GEBRUIKE.txt‎ (52,5 KB, 9x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 7 July 2014, 11:01   #53
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het mag even duren maar:
Er zit dus 2 x 512 MB DDR2 in type PC2 5300 (333MHZ)
Dus 2 x 1 GB zou verbetering geven.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 7 July 2014, 11:43   #54
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Of je haalt er eentje van 512MB uit en vervangt die door een 2GB module. Dan heb je in totaal dus 2,5GB.

Je hoeft nl. niet perse twee (dezelfde) modules erin te hebben zitten.

Wat me trouwens ook opvalt is dat er AVG Antivirus op zit en een COMODO Firewall. Is dat een bewuste keuze?

Zelf zou ik dan liever ook de COMODO Antivirus gebruiken en AVG dus verwijderen van het systeem.

Let er bij de installatie van de COMODO Internet Suite goed op dat je geen extra dingen meeinstalleert die je toch niet gaat gebruiken (zoveel mogelijk zaken uitvinken dus).
  Met citaat antwoorden
Oud 7 July 2014, 12:02   #55
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik betwijfelde of daar wel 2 Gb in 1 slotje mag. Hij is niet zo jong meer, maar je zal het ongetwijfeld gecontroleerd hebben Obi.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 7 July 2014, 12:26   #56
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Ik betwijfelde of daar wel 2 Gb in 1 slotje mag.
Zie pdf in startpost
  Met citaat antwoorden
Oud 7 July 2014, 12:39   #57
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

k'Zie het ja. Max 4 GB. Sorry.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 9 July 2014, 13:16   #58
anoniem37718
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

probeerde vanochtend te kijken waar ik het geheugen moet plaatsen, 1 klep was de accu, de ander had een klepje waar een rooster in zat, met daarachter een printplaat, op de andere klep stond strike zone, daar zaten diep zittende schroeven in, daar kon ik met deze schroevendraaier niet bij, maar klopt het dat het daar achter zit?
  Met citaat antwoorden
Oud 9 July 2014, 13:27   #59
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kijk eens hier: https://www.youtube.com/watch?v=7J8YBZuHr8Q

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 9 July 2014, 14:20   #60
anoniem37718
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dank je, ik zie dat hij DIMM's/module's (zo noem je ze toch?) vervangt op de plek waar ik al was, maar ook onder het toetsenbord, Het Ram geheugen zit dus op twee plekken, en het uiteindelijke RAM geheugen is het saldo van deze twee? klopt dat?
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:56.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.