Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows NT/2000/XP

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 23 March 2005, 12:26   #1
blablabla
 
Geregistreerd: 23 March 2005
Locatie: friesland
Berichten: 14
Standaard Defragmenteren reageert niet meer

Defragmenteren onder XP Home werkt niet meer. Na schijfcontrole (gaat prima) en klikken op defragmenteren, verschijnt het defrag. scherm. Daarna geen enkele reaktie bij aanklikken schijf en vervolgens de knop Analiseren of defragmenteren. Bij geen enkele schijf.

Heeft iemand hier ervaring mee? Ik draai zonder virusscanner, dus dat verziekt de zaak in ieder geval niet. Geen 10% probleem, helemaal geen reaktie.;(

bedankt als iemand hier iets over weet.
blablabla is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2005, 18:30   #2
Snappie
 
Snappie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: klein dorpje in Gelderland
Berichten: 1.127
Standaard

Citaat:
Ik draai zonder virusscanner
Hé!!!! Zou dan maar eens beginnen mét scanner te draaien.
Doe anders eerst eens een onlinescan hierzo
Snappie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2005, 19:01   #3
marcelkoopman
 
marcelkoopman's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 March 2005
Berichten: 99
Standaard

Kijk over er uberhaupt een proces draait. Laat ook het defragmenteren een tijdje lopen, misschien heb je te weinig geduld?
Probeer anders een schijfcontrole.
marcelkoopman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2005, 19:29   #4
Rawit
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Berichten: 624
Standaard

Defraggen kan je beter doen in Veilige Modus..., Windows schrijft nog al es wat i/h geheugen en begint 't defraggen weer opnieuw...etc.

Grtz
Rawit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 March 2005, 19:56   #5
blablabla
 
Geregistreerd: 23 March 2005
Locatie: friesland
Berichten: 14
Standaard

Mensen bedankt, maar onderstaande had ik reeds gedaan.
Trendmicro gebruik ik regelmatig, werkt goed.
Wachten werkt ook niet. Er gebeurt helemaal niets.
Veilge modus geeft ook geen reaktie.

bedankt voor de pogingen.
Ik wacht nog maar even. (iemand anders nog iets?)
blablabla is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 March 2005, 21:46   #6
nybble
 
nybble's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 February 2005
Locatie: ik woon hier
Berichten: 770
Standaard

Probeer eens speedefrag:
http://www.geocities.com/coolvicki7/SpeeDefrag.html
Echt stukken sneller dan defrag voor windows. Ook sluit speedefrag automatisch windows af, zodat er geen programma's "in de weg" zitten bij het defragmenteren.
nybble is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2005, 12:35   #7
blablabla
 
Geregistreerd: 23 March 2005
Locatie: friesland
Berichten: 14
Standaard

Te laat. ik dacht SP2 maar eens te gaan installeren. Terwijl Windows daarmee bezig is moet je niet bv een mp3tje willen afspelen. Aldus de hele pc in de hobbel. Nou dan Windows maar weer geinstalleerd, probleem opgelost.

Bedankt voor de reakties.
blablabla is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2005, 12:40   #8
kater
 
kater's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 February 2005
Locatie: Centraal Nederland
Berichten: 2.304
Standaard

En de C schijf moet je eigenlijk altijd in de veilige modes defragmenteren.
Met SP2 werkt defragmentatie ook perfect, ik heb er geen problemen mee.
kater is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:33.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.