Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Games

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 8 April 2009, 17:40   #1
!NSAN3
 
Geregistreerd: 8 April 2009
Berichten: 1
Standaard rollercoaster tycoon patch

Ik heb rollercoaster tycoon werkend onder vista, op mijn nieuwe pc. Niets mis mee, behalve dan het volgende: de savegames die ik heb overgezet van mijn oude computer kan ik niet laden omdat ik die parken nog niet heb vrijgespeeld. Ik heb niet zo'n zin om al die scenario's weer opnieuw te moeten spelen. Nu weet ik dat er een patch bestaat die dit op kan lossen, ik weet alleen niet hoe, en het belangrijkste probleem: ik weet deze patch niet te vinden! Weet iemand toevallig waar deze te downloaden is?

Bvd en mvg, !NSAN3
!NSAN3 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 April 2009, 17:51   #2
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.124
Standaard

De status van wat je wel of niet hebt vrijgespeeld wordt geloof ik in een los bestandje opgeslagen. Dat ook kopieren zou genoeg moeten zijn.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 April 2009, 11:44   #3
Sanderman
 
Geregistreerd: 30 March 2009
Locatie: Dordt
Berichten: 79
Standaard

He, probeer is het programma 8cars is een trainer als ik het goed heb, zitten veel functies ook wat leuke dingetjes voor Rollercoaster Tycoon, en ik dacht dat je hiermee ook alle parken kan vrijspelen.

Veel succes!
__________________
Tja...
Sanderman is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:43.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.